Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  COLWAY  »  НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН COLLACEINA * 60капсули, КОЛУЕЙ

НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН COLLACEINA * 60капсули, КОЛУЕЙ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 89989 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН COLLACEINA

Колацеинът се състои от два вида капсули с различно съдържание. В капсулите на първия вид се намират три субстанции, всяка от които е натурален и необикновено важен защитен фактор на човешкия организъм.

Лактоферинът ( Lactoferrin ) е гликопротеин на вродената имунна система, чиито функции се разпростират и върху регулацията на придобитата резистентност. Той блокира възможността на бактериите да се хелатират, т.е. - да пленяват йоните на желязото и да отслабят нашата имунна защита. Лактоферинът защитава нашите ресурси от желязо, противодейства на най-агресивните свободни радикали и ограничава патогенната флора в храносмилателната система. В последните години той е най-голямото откритие в областта на имунната система. Лактоферинът стимулира механизмите на вродения имунитет. Той е присъщ само на най-висшите форми на живот на Земята.

Лизозим ( Lysozyme ) - много стабилен катионов белтък, който е най-бавният от познатите ензими, но действа много мощно. Лизозима е основен фактор на вродения имунитет и всички живи организми. Най-важното негово действие е висока бактерицидност, която лизозима придобива в комбинация с лактоферина. Синергичното действие на тези два белтъка е установено в майчината кърма и сълзите. Лизозимът осигурява безопасност за храносмилателната система. Сега, когато все повече болестотворни щамове стават резистентни на атибиотиците суплементацията с лизозим има голямо значение за повишаване на имунната защита.

Коластра ( Colostrum ) е първия дар на майката за своето дете. Течността, предхождаща лактацията, снабдява току що родения бозайник с имунитет. В коластрата влизат повече от 250 натурални и полезни за организма химически съединения.

Хормони, сред които тези на растежа, ензими, полиамиди, производни на нуклеиновите киселини, аминокиселини, съединения като лактопероксидаза, лактоферин, цитокини. Бактериостатични субстанции, между които имуноглобулин, лактопероксидаза, лактеин, лизозим и левкоцити. Също и други антитела, регенериращи съединения и забавящи стареенето. Лесно усвояеми витамини и минерални съединения. Това е най-пълноценната от всички познати храни. Суплементацията с коластра е завръщане към изворите на живота.

Другият вид капсули в Колацеин съдържа симбиотичен комплекс от:

Живи бактериални култури. Девет селктирани щама, които имат задача да поддържат равновесието на бактериалната флора в нашия хранопровод и пребиотичната храна за тях - фруктоолигозахариди.

Препоръчителна дневна доза: Приемайте не повече от една капсула дневно от двата вида с хладка течност. Важното е от приемането на едната капсула (независимо коя) до приемането на другата да са изминали поне 3-4 часа.

Опаковка: 60 броя капсули, от които 30 броя от единият вид и 30 броя от другият

Производител: Colway, Полша

Коментари

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН COLLACEINA * 60капсули, КОЛУЕЙ НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН COLLACEINA * 60капсули, КОЛУЕЙ