Назад  |   Начало  »  Материя  »  Естествени камъни  »  ВАНТОНИ  »  НАТУРАЛЕН ГАГАТ - един от най-силните камъни против депресия и поглъщане на негативна енергия, голям

НАТУРАЛЕН ГАГАТ - един от най-силните камъни против депресия и поглъщане на негативна енергия, голям

Назад към Естествени камъни
Арт.№: 1976 Добави в любими
13.49 лв 14.50 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки

Информация

Натурален Гагат - против депресия и зли сили

Гагатът има органичен произход. Известен е още под названието черен кехлибар, въпреки че всъщност не е кехлибар, а вкаменено дърво. Подобно на въглищата той се е получил от останки на дървен материал, престоял потопен във вода в продължение на милиони години. Когато гори, гагата има мирис на изгорели въглища. 

Смята се, че той е един от най-силните камъни против депресия и поглъщане на негативна енергия. 

Помага на притежателя си да бъде бдителен и добре концентриран. Привлича негативната енергия от аурата и подпомага психическите изживявания. Предпазва от магьосници, зли духове и магии. Дава сила и осигурява подкрепа на хората попаднали в плена на болката и страданието, свързани със загубата на близък човек. 

За да се освободи от събраната негативна енергия, камъка се поставя в морска сол за една нощ, а на следващата сред скални кристали. 

Размери: 3-3.5 см.

Коментари

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН ГАГАТ - един от най-силните камъни против депресия и поглъщане на негативна енергия, голям НАТУРАЛЕН ГАГАТ - един от най-силните камъни против депресия и поглъщане на негативна енергия, голям
13.49 лв 14.50 лв