Назад  |   Начало  »  Бижута  »  ДРУГИ БИЖУТА  »  Нанизи  »  Внос от Китай  »  Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см ЛУНЕН КАМЪК

Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см ЛУНЕН КАМЪК

Назад към Нанизи
Арт.№: 93784 Добави в любими
5.47 лв 6.08 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Наниз от полирани късчета ОПАЛ. Белите опалитови камъни хармонизират красиво със син или зелен АВАНТЮРИН; допълват естествения блясък на ПЕРЛИТЕ. Можете да съчетаете и със светли камъни в пастелни цветове.

 Вид наниз мъниста
 Материал естествен камък
 Форма чипс
 Стил ЛУНЕН КАМЪК
 Размер 5~7 мм
 Връзка чиле връзка

Използвайте малките Камъчета, наречени чипс, когато искате да направите бижу или декорация, подчертавайки природната естетика, в която всяка форма е уникална и неповторима. Родени от утробата на майката земя, естествените Камъни са част от нейното тяло и притежават всемогъщата мъдрост на универсума. Те имат необикновена притегателна сила и различни енергийни свойства, които са в състояние да донесат просперитет здраве и баланс в живота. Не е необходимо да сте експерти, доверете се на интуицията и творческото си вдъхновение и ще станете проводник на позитивна енергия, както в собствения си живот, така и в живота на вашите клиенти. Лунният Камък е сред най-красивите полускъпоценни Камъни. Притежава нежно бял, млечен цвят с невероятно синьо-жълтеникаво сияние, поради което най-вече този Камък се свързва с луната. Посланието, което носи основно се свързва с женственост, интуиция, мечти, романтика, емоции и любов. Когато Луната е още съвсем млада, лунният камък, чиито свойства започват да се разкриват от силната си страна, се изпълва със специфична ледена светлина.ЛУНЕН КАМЪК - Лунният камък дължи названието си на променливите синкави и жълтеникави цветове, които напомнят на лунна светлина отразена в полупрозрачните му слоеве. Той е нежен и загадъчен. Енергията, която носи е женствена и мека, свързва се с интуиция, мечти, романтика, емоции и любов. Легенди говорят, че закриля влюбените двойки и премахва препятствията на пътя на любовта им. Хубаво е да се съчетава с бели метали а не жълти. Не е подходящ за огнените зодии. Може да се зареди на лунна светлина при нарастваща луна. Лунният камък успокоява ума и помага на хората, живеещи под негативното влияние на пълнолунието. Събужда нежни чувства и желание за майчинство. Полезен е и за жени в климактериума, тъй като помага на хормоналния баланс. Той подсилва и музата на творческите личности. Лунният камък е изключително популярен по времето на художествения стил Арт Нуво. Той е украсявал много от бижутата, създадени от известни френски бижутери, чиито произведения в наши дни могат да се видят само в музеите.


Коментари

Свързани продукти

Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см ЛУНЕН КАМЪК Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см ЛУНЕН КАМЪК
5.47 лв 6.08 лв