Назад  |   Начало  »  Бижута  »  ДРУГИ БИЖУТА  »  Нанизи  »  Внос от Китай  »  Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см Лабрадорит

Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см Лабрадорит

Назад към Нанизи
Арт.№: 65955 Добави в любими
5.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Наниз от полирани късчета ЛАБРАДОРИТ. Особено подходящ за обеци или обемна висулка за колие. Комбинирайте с метални мъниста в антично сребърно, АРТ мъниста или красиви ситни стъклени мъниста в топли, земни цветове.

 Вид наниз мъниста
 Материал естествен камък
 Форма чипс
 Стил ЛАБРАДОРИТ
 Размер 5~7 мм
 Връзка чиле връзка

Лабрадоритът проявява силна игра на иридисцентно синьо, зелено, червено, оранжево и жълто и е станал толкова известен със своите грандиозни цветове, че феноменът е наречен "лабрадоресценция". При някой от тези Kамъни цветовете са доста приглушени или тъмни, което обяснява защо някой хора го свързват с тъмната страна на луната и го наричат "черен лунен камък". Неговата артистична визия го прави много атрактивен за набитото окото на дизайнери и бижутери, с уникална продукция. Рядко ще го срещнете сред бижутата на масовия търговец. Въпреки че някой екземпляри не показват лабрадоресценция, от тях също могат да се изработят прекрасни, творчески изделия, поради желания им цвят или други оптични ефекти, които притежават. Лaбpaдopитa бъpзo щe ви ocвoбoди oт тpeвoжнocт, дeпpecия и бeзнaдeжнocт и щe ги зaмeни c eнтycиaзъм, caмoчyвcтвиe и вдъxнoвeниe. Toй paзceйвa нeгaтивнocттa и пoдoбpявa яcнoтaтa нa миcълтa.Метафизични свойства на ЛАБРАДОРИТА - Според инуитските народи лабрадоритите са паднали от замръзналия огън на северното сияние. Независимо дали е така, лабрадоритът е камък на магията, кристал на шамани, божества, лечители и всички, които пътуват и прегръщат вселената в търсене на знания и напътствия. Счита се за покровител на духовното пробуждане и най-мощният защитник от минералното царство. Създава енергиен щит, който обхваща цялата аура и я укрепва. Предпазва от негативността и нещастията на този свят и осигурява безопасно проучване на алтернативни нива на съзнанието. Подобрява умствените и интуитивни способности на ясновидство, телепатия и пророчество и подпомага достъпа до акашовите записи. На работното място изважда най-доброто от хората, правейки трудовия им живот по-приятен. Вибрациите му подпомагат намаляването на антисоциалното, безразсъдно или импулсивно поведение при деца, тийнейджъри и възрастни, които лесно могат да бъдат въвлечени в неприятности. Може да помогне за детоксикацията на тютюна, алкохола и в по-малка степен на твърдите наркотици. Лабрадоритът подхранва развиването на чувствителност в ръцете, което го прави подходящ за физиотерапевтите и всички, които използват силата на допир, за да лекуват. Полезен е за белите дробове, храносмилането, метаболизма, мозъка и очите. Действа успокояващо на жените по време на месечния цикъл. Успокоява свръх активния ум и е чудесно средство за връщане на радостта и спонтанността в живота на човека.


Коментари

Свързани продукти

Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см Лабрадорит Наниз полускъпоценни камъни чипс 5-7 мм ~90 см Лабрадорит
5.00 лв