Назад  |   Начало  »  Бижута  »  ДРУГИ БИЖУТА  »  Нанизи  »  Внос от Китай  »  Наниз естествени камъни ФЛУОРИТ чипс 8-12 мм ~90 см

Наниз естествени камъни ФЛУОРИТ чипс 8-12 мм ~90 см

Назад към Нанизи
Арт.№: 108416 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Наниз от шлифовани неоформени късчета Флуорит. Той добавя освежаващо докосване, където и да се появи. Комбинирайте с ЧЕРЕН АХАТ, РУБИН ЗОИСИТ, ЯСПИС и всички останали плътни и полу-плътни камъни в зелено-лилава гама. Добавете сребристи метални елементи, красива закопчалка и вашето бижу ще бъде уникално и прекрасно.

 Вид наниз мъниста
 Материал естествен камък
 Форма чипс
 Стил ФЛУОРИТ
 Размер 8~12 мм
 Връзка чиле връзка

Този нежен кристал, който в древността са наричали с красивото название "Дом на дъгата", се среща в различни цветове, като понякога те се преливат като дъга. При него се наблюдава още едно красиво явление, което се нарича флуоресценция. То представлява излъчване във видимия спектър на светлината под въздействие на топлина или ултравиолетови лъчи. Това прави флуорита още по-привлекателен и мистичен. При изработка на бижута, трябва да се има в предвид, че е един от по-меките камъни и е необходимо да се използва с внимание.Метафизични свойства на ФЛУОРИТА - Флуорита пречиства аурата и помага за асимилирането на излишната енергия, умствена емоционална или физическа. Той засилва себеуважението и любовта към самите нас. Активира възприемчивостта на фините нерви, чрез които общуваме с други светове. Може да ни помогне да осъществим контакт с феите и ангели или да проникнем в акашовите записи и да разрешим ситуации свързани с миналото. Присъствието му стимулира медитацията и духовното израстване, тъй като работи със съзнанието и хармонизира умствения свят. В физическо отношение той подпомага цялостно двигателно опорната система на тялото. Флуорита засилва действието на другите кристали, когато се съчетае с тях и помага за тяхното пречистване.


Коментари

Свързани продукти

Наниз естествени камъни  ФЛУОРИТ чипс 8-12 мм ~90 см Наниз естествени камъни ФЛУОРИТ чипс 8-12 мм ~90 см