Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  СИЕЛА  »  НАЙ-НОВАТА КНИГА ЗА ЕЗИКА НА ТЯЛОТО - АЛЪН И БАРБАРА ПИЙЗ - СИЕЛА

НАЙ-НОВАТА КНИГА ЗА ЕЗИКА НА ТЯЛОТО - АЛЪН И БАРБАРА ПИЙЗ - СИЕЛА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 44564 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НАЙ-НОВАТА КНИГА ЗА ЕЗИКА НА ТЯЛОТО - АЛЪН И БАРБАРА ПИЙЗ - СИЕЛА

Авторите Алън и Барбара Пийз са изявени специалисти в областта на отношенията между хората и много добри "преподаватели" по езика на тялото. Книгите са издадени в тираж над 20 милиона, а телевизионните предавания по тях са гледани от милиони зрители.

За да се усвои езика на тялото са нужни упоритост и движения. На практика книгата е самоучител, помагало и речник за всеки, който желае да усъвършенства себе си и да направи света около себе си по-добър. Първоначално тя е замислена като практически наръчник за хора, занимаващи се с продажби - продавачи, търговски представители и мениджъри. Но с течение на времето става ясно, че всеки може да я използва, за да разбере добре най-сложното нещо в живота - личното общуване с други човешки същества.

Ако се научим да си служим с езика на тялото ще разберем, че той често казва неща, съвсем различни от онова, което изговаряме, чувстваме и мислим. И ще знаем:

  • Как да разберем, че някой ни лъже;
  • Как да изпратим позитивни сигнали към околните;
  • Как да се сближим с някого;
  • Как да си изберем партньор.

Автор: Алън Пийз, Барбара Пийз.
Издателство: Сиела.
Година на издаване: 2009 година.
Корица: мека.
Брой страници: 416.
Размери: 14.50 / 21.20 / 2.40 cm.
ISBN: 9789542804147.
Тегло: 360 грама.

Коментари

Свързани продукти

НАЙ-НОВАТА КНИГА ЗА ЕЗИКА НА ТЯЛОТО - АЛЪН И БАРБАРА ПИЙЗ - СИЕЛА НАЙ-НОВАТА КНИГА ЗА ЕЗИКА НА ТЯЛОТО - АЛЪН И БАРБАРА ПИЙЗ - СИЕЛА