Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за детска и юношеска литература  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  НАЙ-ДОБРОТО НАЧАЛО Как упражненията могат да подобрят живота на вашето дете - Маргарет Сасе

НАЙ-ДОБРОТО НАЧАЛО Как упражненията могат да подобрят живота на вашето дете - Маргарет Сасе

Назад към Книги за детска и юношеска литература
Арт.№: 53848 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN:978-954-626-469-5
Година на издаване: 2017
Език: български
Корици: меки
Страници: 207

Книгата съдържа 135 забавни упражнения и занимания за най-пълното развитие на двигателните умения
и мозъка на вашето дете от раждането до петгодишна възраст

Децата имат нужда от упражнения не само, за да се стимулира тяхното тяло, но и за да се развие техният мозък. Все повече проучвания показват, че първите пет години от живота на детето са определящи за неговото здраве, благополучие и успех. Упражненията и добрият режим на хранене са много важна предпоставка за здравословното начало на живота на вашето дете, за пълноценното развитие на мозъка му и за избягване на проблемите с наднорменото тегло.

Маргарет Сасе е водещ международен специалист в областта на детското развитие, както и в обучаването на родители и учители за важността на движенията и упражненията при малките деца. Тази книга представлява практическо ръководство за родители за това как да предоставят на детето си най-доброто начало в живота. Тя включва масажи, упражнения и занимания с детето за подпомагане на неговото оптимално физическо и интелектуално развитие. Книгата е прецизно структурирана, така че да представи програмата стъпка по стъпка за всяка година. Дадени са много илюстрации и практически упражнения за развитието на баланса, за вестибуларната стимулация, за фините двигателни умения и сетивното възприятие на малкото дете.

Тази книга може да бъде дар за всеки родител и незаменим помощник при пълноценното отглеждане на вашето дете.

 Маргарет Сасе е създател на Академията за бебета, деца и родители KindyROO в Австралия през 1982 г., която вече има повече от 100 центъра по цял свят, включително и в много градове в България.

Коментари

Свързани продукти

НАЙ-ДОБРОТО НАЧАЛО  Как упражненията могат да подобрят живота на вашето дете - Маргарет Сасе НАЙ-ДОБРОТО НАЧАЛО Как упражненията могат да подобрят живота на вашето дете - Маргарет Сасе
15.00 лв