Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК ХЕРМЕС  »  НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА - РАФАЕЛ ВИДАК - ХЕРМЕС

НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА - РАФАЕЛ ВИДАК - ХЕРМЕС

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 105578 Добави в любими
14.95 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА - РАФАЕЛ ВИДАК - ХЕРМЕС

Рано или късно всички хора усещат неудържим импулс да намерят смисъла на живота си и да достигнат до истинското богатство, за да открият онова, за което са готови на всичко.

Николас е безработен мъж, изживяващ сериозна личностна криза, след като жена му го е напуснала. Един ден получава най-необикновеното предложение – да работи за влиятелен холдинг на Даниъл Уийлок, един от най-богатите хора на света. Преди започването на работата е необходимо да премине необичайна подготовка с харизматичния и ексцентричен милиардер. По време на едно незабравимо и неочаквано пътешествие, Николас заздравява тялото и духа си, за да осъзнае истинския потенциал на своя ум. Всичко ще се промени завинаги.

В книгата за личностно развитие Рафаел Видак показва как да се приложи психофизическия метод за възстановяване на жизнената енергия в живота. Една практическа система, базирана на професионалния опит, помогнала на много хора да възстановят контрола над живота си и да намерят правилния път към вътрешното богатство.

ISBN: 9789542618546.
Цветност: черно/бяла.
Година: 2018 г.
Корица: мека.
Страници: 208 страници.
Тегло: 0.3500 кг.
Размер: 13 x 20
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА - РАФАЕЛ ВИДАК - ХЕРМЕС НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА - РАФАЕЛ ВИДАК - ХЕРМЕС
14.95 лв