Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИК КИБЕА  »  Над 8000 метра. Лхотце и Еверест на един дъх Дневникът на един веган, Атанас Скатов

Над 8000 метра. Лхотце и Еверест на един дъх Дневникът на един веган, Атанас Скатов

Назад към Други книги
Арт.№: 99732 Добави в любими
26.60 лв 28.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 954-474-839-5
Година на издаване: 2019
Език: български
Корици: мека
Страници: 292

Тази книга не е пътепис. Това е книга за могъществото на човешкия дух. Тази книга е за всички нас, които никога да няма да съберем сили и смелост да се изправим пред подобни предизвикателства и да достигнем до места, където природата е безмилостна, а смъртта дебне на всяка крачка.
Тази книга задава най-важните въпроси: докъде се простират мечтите ни и на какво сме способни, за да ги осъществим.
За Наско Скатов върховете не са просто метафора. Те са неговият път, цел, смисъл, вдъхновение. Сигурен съм, че когато не е в планината, ги сънува.
Вероятно хората, които тръгват по тези нечовешки пътеки към най-недостъпните върхове, имат различна мотивация. Това, което ме кара да се възхищавам на Наско, е фактът, че той е човек с кауза. Човек, който се опитва да прави неща, по-големи от него. Човек, който не просто разказва за постиженията си, а постоянно ни напомня колко важно е да живеем в мир с природата и да пазим това, което е останало от нея.
Докато четях тази книга, през цялото време си представях как Наско стои върху острите ледове, слуша свирепия вой на ветровете и гледа към върха – един малък човек, застанал пред страховитата мощ на планината.
И през цялото време чувах гласа му.
Честният глас на един човек, който много добре знае какво означават думите „нека Силата бъде с теб“.

Иво Сиромахов

... Притежаваш силата да покажеш на хората, че невъзможни неща няма. Да погледнат отвъд границата и да осъзнаят, че човешкия дух и възможности са необятни! Благодаря ти за най-ценния подарък – да повярвам в себе си. Никога преди не съм била по-силна и уверена в силата и способностите си. Заедно с теб – винаги напред и нагоре!

Мария Кабаиванова, Пловдив

Вдъхновението, почерпено от Вашите книги, личните послания и пожелания във всяка от тях, ми помогнаха да осъществя една бленувана мечта – да се изкача на връх Джангал. Очаквам с нетърпение следващите Ви книги за още вдъхновение и реализирани мечти!

Нели Александрова, Варна

Коментари

Свързани продукти

Над 8000 метра. Лхотце и Еверест на един дъх Дневникът на един веган, Атанас Скатов Над 8000 метра. Лхотце и Еверест на един дъх Дневникът на един веган, Атанас Скатов
26.60 лв 28.00 лв