Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  TIENS  »  МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИК TIENS

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИК TIENS

Назад към Уреди
Арт.№: 86811 Добави в любими
288.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИК TIENS

Мултифункционалният уред TIENS ще Ви помогне да елиминирате неприятните миризми във Вашия хладилник. Устройството почиства с помощта на силните окислителни свойства на озона. То неутрализира лошите миризми, дезинфекцира и запазва храната свежа.

Източници на неприятни миризми:

  • Развалени храни в хладилника;
  • Непакетирана храна;
  • Зеленчуци, плодове или сурово месо, съхранявани за дълго в хладилника.

Храната може да се задържи свежа от 2 до 3 дни в хладилник:

Храна Съхранение в хладилник Замразена
Риба 1-3 дни 3-6 месеца
Прясно или Кисело мляко 5 дни  
Консервирани храни 1 година (неотворени)  
Ябълки  1-3 седмици   
Моркови 1-2 седмици   
Колбаси 2-3 дни 2 месеца
Фъстъчено масло 3 месеца  
Хляб 3-6 дни 3 месеца
Пиле 2-3 дни 1 година
Яйца

1-2 месеца (свежи яйца)
1 седмица (сварени яйца)

 
Портокали 1 седмица  

Мултифункционалният уред за почистване на хладилник TIENS е малък, модерен, преносим и лесен за употреба. Той интегрира принципите на електрониката, механиката и биотехнологиите в едно, с чиято помощ създава интелигентна едночипова система за управление, работеща с озон (O3). Устройството използва неповторимите свойства на този газ, за да елиминира неорганични и органични миризми в нашето домакинство (в хладилника, гардероба, шкафовете за обувки и тоалетните). Не прикрива, а направо премахва неприятните миризми, за разлика от традиционните ароматизатори за въздух. Също така, когато се постави в хладилника, удължава свежестта на храната, премахвайки патогенните гъби и бактерии.
Озонът (O3) е форма на кислорода. Съдържа един допълнителен кислороден атом, по който се различава от въздуха в атмосферата, който дишаме. Озонът се образува по естествен начин в стратосферата. Там кислородът е изложен на високо напрежение от светкавиците или ултравиолетова светлина, в резултат на което неговите молекули се разпадат и разделят, образувайки единични кислородни атоми (О3), които впоследствие се рекомбинират с други кислородни молекули, образувайки озон.
Озонът е изключително добър природен пречиствател. Тъй като е силно реактивен, той лесно разгражда (окислява) органичната материя. Процесът протича по следния начин - при контакт с друго органично и/или неорганично съединение, един кислороден атом се откъсва от озона и се прикрепя към другото съединение и така го пречиства.

Мултифункционалният уред на TIENS за почистване на хладилник има 3 режима на работа за различни условия. С него се работи изключително лесно, тъй като има един единствен бутон за включване и изключване. Необходимо е да го зареждате в електрическата мрежа само веднъж месечно.

3 режима на работа:

  • Режим на ниска скорост: След зареждане продуктът се очаква да действа в продължение на повече от 45 дни. Режимът е подходящ за рутинна употреба в хладилник.
  • Режим на средна скорост: След зареждане продуктът се очаква да работи в продължение на повече от 40 дни.
  • Режим на висока скорост: След зареждане, продуктът се очаква да действа повече от 35 дни. Този режим е подходящ за използване на уреда в затворени пространства като шкафове и гардероби.

Предназначение:
Многофункционалният уред за почистване на хладилник TIENS може да се използва за:

  • премахване (не прикриване) на неорганични и органични миризми в домакинството: в хладилника, гардероба, шкафовете за обувки и тоалетните, включително и миризмата на цигари;
  • удължаване на свежестта на храните, съхранявани в хладилник;
  • контролиране растежа на патогенни бактерии и гъбички, запазвайки хладилника чист и дезинфекциран.

Производител: Tiens.

Коментари

Свързани продукти

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИК TIENS МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИК TIENS
288.00 лв