Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  NOW FOODS  »  МСТ ОЙЛ за поддържането на нормално телесно тегло 946 мл., НАУ ФУДС

МСТ ОЙЛ за поддържането на нормално телесно тегло 946 мл., НАУ ФУДС

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 87595 Добави в любими
76.00 лв 80.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НАУ ФУДС МСТ ОЙЛ 946 мл.

Средноверижните триглицериди (МСТ) са вещества с липидна природа, които се срещат в естествено състояние в кокосовите и палмовите ядки. Те са по-лесно и бързо усвоими от другите видове мазнини. MCT се абсорбират лесно от стомашно-чревния тракт, метаболизират се в черния дроб и подпомагат производството на енергия, а не се съхраняват във вид на мастни депа. Многобройни проучвания показват, че заместването на мазнините с MCT може да спомогне за по-здравословно хранене и следователно - за поддържането на нормално телесно тегло.

Предимства от употребата на продукта:

  • поддържа нормалното телесно тегло;
  • оказва термогенен ефект.

Състав:

Хранителна стойност за 1 супена лъжица от 15 ml:
Калории 100
Общо мазнини  14 g
Наситени мазнини  14 g
MCT масло (във вид на триглицериди със средна верига, добити кокосово и палмово масло)  14 g

Продуктът е без: мая, пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба или ракообразни.

Внимание: Хранителната добавка е предназначена единствено за възрастни. MCT може да доведе до стомашно неразположение. За да редуцирате този ефект, приемайте продукта по време на хранене. Консултирайте се с медик, ако сте бременна, кърмите, вземате лекарства по рецепта или имате хронично заболяване. Дръжте далече от деца.

Указания за съхранение: Съхранявайте в хладна, суха и тъмна среда, в плътно затворена опаковка. След отваряне е добре да се държи в хладилник. В MCT се срещат естествени мастни киселини - каприлова киселина (С8: 0) и капринова киселина (С10: 0).

MCT Oil на Now Foods се прави от кокосово масло и палмови ядки. То е произведено по устойчиви методи, предпазващи нашата планета и местообитанията на дивите растителни видове.

Опаковка: 946 мл.

Производител: NOW FOODS, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

МСТ ОЙЛ за поддържането на нормално телесно тегло 946 мл., НАУ ФУДС МСТ ОЙЛ за поддържането на нормално телесно тегло 946 мл., НАУ ФУДС
76.00 лв 80.00 лв