Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК ХЕРМЕС  »  МОЯТ ПЪТ КЪМ СЕБЕ СИ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

МОЯТ ПЪТ КЪМ СЕБЕ СИ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 105586 Добави в любими
19.95 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

МОЯТ ПЪТ КЪМ СЕБЕ СИ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

Ървин Ялом е световно признат учен, психотерапевт и автор нa бестселъри. Нарежда се сред най-влиятелните съвременни мислители. В своята автобиография смело разкрива себе си. Пред читателите той влиза в ролята на обект на собствените си изследвания.

Ървин Ялом е дете на руски евреи имигранти, израснал в беден квартал на Вашингтон. Твърдо решен да се измъкне от ограничаващата го среда, насочва цялата си енергия в преследването на мечтата си да стане лекар.
В книгата е проследена необикновената му професионална кариера – от изучаването на различни подходи в психотерапията в Станфорд до изработването на собствена методика. Авторът хвърля поглед върху отношенията си с хората, които му помагат да се изградили като личност. Разказва за срещите си с Роло Мей, Виктор Франкъл, Карл Роджърс. Отваря вратата към най-съкровените кътчета на душата си и на личния си живот, в който централно място заемат съпругата му – Мерилин, и четирите им деца.

Книгата позволява да се опознае Ървин Ялом като личност и да се оцени огромния му принос към психотерапията благодарение на най-запомнящите се истории с пациентите, приятелите, любовта и разочарованията му.

Брой страници: 376.
ISBN: 9789542618430.
Година: 2018 г.
Размер: 14 x 21.
Корица: мека.
Цветност: черно/бяла.
Тегло: 0.3500 кг.
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

МОЯТ ПЪТ КЪМ СЕБЕ СИ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС МОЯТ ПЪТ КЪМ СЕБЕ СИ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС
19.95 лв