Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  СИЕЛА  »  МОЯТА ПРОГРАМА. ЙОГА ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ - СВЕТЛА ИВАНОВА - DVD

МОЯТА ПРОГРАМА. ЙОГА ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ - СВЕТЛА ИВАНОВА - DVD

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 44931 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

МОЯТА ПРОГРАМА. ЙОГА ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ -
СВЕТЛА ИВАНОВА - DVD - СИЕЛА

Чаровната и красива певица и писателка Светла Иванова в поредица от DVD дискове представя на бъдещи и настоящи майки техники на йога, които помагат за подобряване на физическото състояние през периода на бременността и след него. „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ и „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“ са DVD-та, които показват начина, по който певицата поддържа добрата си форма по време на и след самата бременност. Благодарение на тях ще можете спокойно в удобството на Вашия дом да правите упражненията в желаното от Вас време. За максимален комфорт изпълнението на асаните в самите видеа са озвучени с приятна релаксираща музика, звуци от природата и нежни мелодии, изпълнени с класическа китара.
Йога упражненията и техниките за дишане и релаксация, демонстрирани в тези програми, са изцяло съобразени с нуждите и възможностите на бременните жени. С тяхна помощ бременността и раждането протичат по-лесно. Жените имат по-голямо самочувствие и поддържат добрата си форма. Програмите са консултирани с нужните специалисти и йога инструктори.

Автор: Светла Иванова.
Година на издаване: 2012 година.
Издателство: Сиела.
Тегло: 0.0950 кг.

Коментари

Свързани продукти

МОЯТА ПРОГРАМА. ЙОГА ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ - СВЕТЛА ИВАНОВА - DVD МОЯТА ПРОГРАМА. ЙОГА ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ - СВЕТЛА ИВАНОВА - DVD
15.00 лв