Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ШАМБАЛА  »  МОИТЕ ДИАМАНТЕНИ ДНИ С ОШО - МА ПРЕМ ШУНЬО, ШАМБАЛА

МОИТЕ ДИАМАНТЕНИ ДНИ С ОШО - МА ПРЕМ ШУНЬО, ШАМБАЛА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 224 Добави в любими
16.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Моите диамантени дни с Ошо - Ма Прем Шуньо

ISBN: 9789543190283
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 400

Историята в тази книга разказва за млада жена, която е живяла с Ошо в продължение на 10 години. Авторката Ма Прем Шуньо пише тази книга единствено от любов към великия учител Ошо. Хората често четат за духовните учения и ученията от Новата Епоха (New Age) и оценяват плюсовете и минусите, вярвайки, че са го разбрали. Малко са обаче онези, които са имали щастието да са част от учението и просто да се слеят и да се влюбят в него. И тази “влюбеност” в нещо, което е дълбоко съзвучно с вашата душа, ви свързва с всички подобни хора, независимо от тяхното учение. Авторката Ма Прем Шуньо усеща тази любов, тази сънастроеност с душата си и чрез Учителя влиза във връзка със света на необятното и невидимото.

“Моите диамантени дни с Ошо” е искрен разказ за преживянията на авторката с Ошо. От всяка страница на книгата може да се усети неговата необятна мъдрост, хумор и светлина, която озарява и дава сили на всички, до които се е докоснал, да преоткрият себе си, даводят по-добър живот в един по-добър свят.

Далай Лама казва за Ошо: “Ошо е просветлен учител, който работи, използвайки всички възможности, за да помогне на човечеството да преодолее трудната фаза в развитието на съзнанието.”

Коментари

Свързани продукти

МОИТЕ ДИАМАНТЕНИ ДНИ С ОШО - МА ПРЕМ ШУНЬО, ШАМБАЛА МОИТЕ ДИАМАНТЕНИ ДНИ С ОШО - МА ПРЕМ ШУНЬО, ШАМБАЛА
16.00 лв