Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  ЕКО-ТЕХ  »  МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ НА ПРАХ - при мускулни болки, детоксикация, регулира храносмилането - РОДОСОРБ - Н * 80 капсули

МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ НА ПРАХ - при мускулни болки, детоксикация, регулира храносмилането - РОДОСОРБ - Н * 80 капсули

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 83047 Добави в любими
56.84 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

РОДОСОРБ - Н МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ НА ПРАХ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА капсули * 80 

Биологичната хранителната добавка RHODOSORB-H е със сто процента природен зеолит. Той има високо съдържание на минерала клиноптионолит (над 84%) и се добива в Родопите. След това веществото допълнително се активира и модифицира с помощта на специални технологии, за да се постигне максимален ефект върху здравето. Основно предимство от приема на активирания зеолит е способността му да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги отстранява от него.

Предназначение: Отлично средство за облекчаване на мускулни болки, възникнали след повишено физическо натоварване, тъй като добавката абсорбира натрупалата се в мускулите млечна киселина. Неутрализира вредното въздействие на свободните радикали и детоксикира организма, регулирайки храносмилането. По този начин се отстраняват вредните вещества, в това число - радиоактивните.

Начин на прием:

За профилактични цели, приемайте на гладно в продължение на 30-40 дни по 2-2,5 гр. на денонощие, разделени на 2 пъти (на практика, това е по 1 капсула сутрин и вечер) с чаша вода или сок. Количеството течности, което пиете за 24 часа, не бива да е по-малко от 2 литра.

Опаковка: 80 капсули.

Произведено от: Фарер ЕООД.

Коментари

Свързани продукти

МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ НА ПРАХ - при мускулни болки, детоксикация, регулира храносмилането - РОДОСОРБ - Н * 80 капсули МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ НА ПРАХ - при мускулни болки, детоксикация, регулира храносмилането - РОДОСОРБ - Н * 80 капсули
56.84 лв