Назад  |   Начало  »  Книги  »  Издателски консорциум "КОТА"  »  Мечтател, Драско Закеф

Мечтател, Драско Закеф

Назад към Книги
Арт.№: 86048 Добави в любими
10.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

ISBN: 9789543054794

Година на издаване: 2018
Автор: Драско Закеф
Издателство: Издателски консорциум КОТА
Корица: Твърда
Страници: 192

Петьо е момче, което иска да изгради всичко, за което мечтае. Често ще усещате, че в тази книга се говори за мечти. Обикновени, прости мечти, които всеки от нас желае да осъществи. Не винаги те са свързани с пари, трудно е да кажеш, че съществува и пълно "щастие". Да се наложиш над агресивните съученици, да обърнеш разочарованието в сила, да успееш да обърнеш и нея в знания и възможности. Пътят напред не винаги е гладък, любовта понякога изисква повече прошка, отколкото обич. Да мечтаеш е трудно, а понякога трудно различаваш реалността от фантазията на героя.

 -Здрастиии, накъде си се запътила толкова весело? - усмихна й се той след глупавия си въпрос и нескопосания начин на започване на разговор с момиче. Напълно ясно беше, че тя си отива в квартирата.

- Ха-ха, ами накъде, наникъде, просто удължавам пътя до вкъщи, та дано ти дойде смелост накрая да ме заговориш, хи-хи-хи - закова го тя без капка свян и се изсмя весело и приятно. Гласът й звънлив и закачлив, се люшна и приятно погали ушите му. - Не ставай детектив, не те бива, знаеш ли откога те видях след нас във витрините на магазините?

Тя обаче не успя да го смути. Наистина, хубаво момиче беше, но любов не заслепяваше мозъка му и той бързо отреагира подобаващо:

- Напротив, явно ме бива, защото това беше целта ми - да е забележиш и разбереш намеренията ми и да се отървеш накрая от тази твоя досадна приятелка. Иначе кой знае кога щеше да се освободиш, за да поговорим.

 

Коментари

Свързани продукти

Мечтател, Драско Закеф Мечтател, Драско Закеф
10.00 лв