Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИК ХЕРМЕС  »  МЕТОДЪТ НА ЛЕДЕНИЯ ЧОВЕК - ВИМ ХОФ, КУН ДЕ ЙОНГ - ХЕРМЕС

МЕТОДЪТ НА ЛЕДЕНИЯ ЧОВЕК - ВИМ ХОФ, КУН ДЕ ЙОНГ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 105872 Добави в любими
14.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

МЕТОДЪТ НА ЛЕДЕНИЯ ЧОВЕК - ВИМ ХОФ, КУН ДЕ ЙОНГ - ХЕРМЕС

В съвременния живот хората водят заседнал начин на съществуване и прекарват дълго време в затворени пространства с климатични инсталации. Критичните температури и натоварванията се понасят трудно и се избягват. Един човек преобръща изцяло нашите представи за физическа издръжливост. Известният по цял свят като Ледения човек холандец Вим Хоф, държи над 20 световни рекорда за екстремни постижения. Едни от най-големите са: най-дълъг престой в контейнер с лед, катерене на връх Еверест по шорти, маратон по шорти зад Северния полярен кръг и в пустинята без прием на течности. Изследванията показват, че Вим Хоф е уникален, тъй като умее да контролира имунната и вегетативната си нервна система. Как е възможно това? В книгата Леденият човек разкрива простия, но ефективен метод, който включва три основни компонента: дихателни техники, студови тренировки и отдаденост. Много са свидетелствата за ползите от него - по-добър сън, повишен имунитет и тонус, намалени нива на стрес. Не е нужно да изкачите връх по шорти или да плувате под леда, но с редовното прилагане на метода можете да постигнете отлично физическо и психическо здраве, като възстановите връзката си с вътрешния си източник на неподозирана сила.
Вим Хоф доказва, че все още не познаваме напълно възможностите на човешкото тяло. Неговата стихия е студът, а основното му занимание е да търси комфорта там, където ние изпитваме дискомфорт. Това е така не защото е по-различен от нас, а защото е вложил време да се "пренастрои".
Много хора по цял свят са вдъхновени от него и прилагат метода му, за да подобрят своето здраве и да се справят със стреса.

Автор: Вим Хоф, Кун де Йонг
Издателство: ИК Хермес
Година на издаване: 2019 г.
Страници: 168 стр.
Размер: 20 x 28.5
Тегло: 0.2500 кг.
Корица: мека
Език: български
ISBN: 9789542618652

Коментари

Свързани продукти

МЕТОДЪТ НА ЛЕДЕНИЯ ЧОВЕК - ВИМ ХОФ, КУН ДЕ ЙОНГ - ХЕРМЕС МЕТОДЪТ НА ЛЕДЕНИЯ ЧОВЕК - ВИМ ХОФ, КУН ДЕ ЙОНГ - ХЕРМЕС
14.95 лв