Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  ADIPHARM  »  МЕЛАТОНИН таблетки 5 мг * 30 АДИФАРМ

МЕЛАТОНИН таблетки 5 мг * 30 АДИФАРМ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 105967 Добави в любими
13.40 лв 14.11 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

МЕЛАТОНИН таблетки 5 мг * 30 АДИФАРМ

Веществото мелатонин се синтезира естествено в мозъка. То регулира нормалния биологичен цикъл сън - бодърстване. С нарастване на възрастта, намалява количеството мелатонин в организма и това води до различни нарушения в съня. В днешно време динамичният и напрегнат живот води до разстройване ритъма на отделяне на мелатонин, а оттам идват и нарушенията в съня и при по-млади хора. Влияние оказват също стреса, десинхрозата и др. От подобни нарушения на съня страдат и хора работещи на смени или извършващи трансмеридианни полети, т.е. прелитащи бързо през повече от четири часови зони. Всички тези обстоятелства, свързани с промяна в ритъма на съня се дължат на промените в синтеза на мелатонин. Затова при подобни случаи, приемането на мелатонин като хранителна добавка бързо и ефикасно подобрява съня.
Мелатонин Адифарм се препоръчва при безсъние, трудно заспиване, чести и внезапни пробуждания, при адаптиране към ново часово време при трансмеридианни полети. Този продукт не е приспивателно, няма странични ефекти и не се привиква към него. От особена важност за активно работещите е, че Мелатонин Адифарм не предизвиква чувство на сънливост и умора.
Често срещана грешка е приемът на мелатонин да бъде около часа на лягане. Като вещество, синхронизиращо съня по естествен начин, мелатонинът има нужда от време, за да започне да действа. Добре е приемът да се осъществява по едно и също време вечер (между 22:00 и 23:00 часа).

Начин на употреба: Вечер, приемайте по 1 таблетка, по едно и също време.

Състав:  В една таблетка:
Мелатонин 5 мг

Помощни вещества: пълнители: лудипрес (лактоза/повидон/кросповидон) и микрокристална целулоза; противослепващ агент: магнезиев стеарат; оцветители: червен железен оксид Е 172 и жълт железен оксид Е 172.

Внимание: Ако сте бременна или кърмите, не използвайте този продукт. Да не се използва от лица под 18 години. Този продукт е хранителна добавка и не бива да бъде използван като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителният дневен прием.

Съхранение: На сухо място, защитено от директна слънчева светлина, при температура под 25 градуса. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: Адифарм ЕАД, България.

Коментари

Свързани продукти

МЕЛАТОНИН таблетки 5 мг * 30 АДИФАРМ МЕЛАТОНИН таблетки 5 мг * 30 АДИФАРМ
13.40 лв 14.11 лв