Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  МЕДИТАЦИЯТА КАТО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ДХАРМА СИНГХ КХАЛСА, КАМЕРЪН СТАУТ, АРАТРОН

МЕДИТАЦИЯТА КАТО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ДХАРМА СИНГХ КХАЛСА, КАМЕРЪН СТАУТ, АРАТРОН

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 4083 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Медитацията като лечение – Активиране на вашата лечителска сила – д-р Дхарма Сингх Кхалса, Камърън Стаут

ISBN: 9789546264275
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 392

Метода за медитация, описан в тази книга има научно доказана ефективност, свързана с изцелението. Лесните медитации и упражнения описани тук регенерират и балансират физическите и етерните енергии на тялото. Това спомага образуването на една могъща триада – дух, ум и тяло.

Включените в книгата терапевтични медитации носят физиологичен ефект върху различни заболявания, като рак, язва, артрит, мигрена и др. Цялостното здраве и лечебния покой променят целия биохимичен профил и се постига благодарение на специални пози, движения,концентрация, специфични дихателни модели, мантри и мудри. Практиката може да се комбинира с други традиционни или алтернативни методи. Терапевтичната медитация подобрява цялостно здравословното състояние и активира лечебната сила.

Автора на книгата д-р Дхарма Сингх Кхалса е признат авторитет в областта на контролиране процесите на стареене, управлението на болката и анестезиологията. Президент е на Фондацията за превенция на Алцхаймер и провежда семинари в много държави на тема терапевтична медитация и дълголетие на мозъка. Заедно с Камърън Стаут са автори и на бестселъра „Дълголетие на мозъка“.

Коментари

Свързани продукти

МЕДИТАЦИЯТА КАТО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ДХАРМА СИНГХ КХАЛСА, КАМЕРЪН СТАУТ, АРАТРОН МЕДИТАЦИЯТА КАТО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ДХАРМА СИНГХ КХАЛСА, КАМЕРЪН СТАУТ, АРАТРОН