Назад  |   Начало  »  Бижута  »  БИЖУТА ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ  »  Медальони, Висулки и Колиета от естествени камъни  »  ИЗДАТЕЛСТВО АВИР  »  МЕДАЛЬОН ЗОДИЯ ЛЪВ С КЕХЛИБАР - носи успокояваща и зареждаща енергия, АВИР

МЕДАЛЬОН ЗОДИЯ ЛЪВ С КЕХЛИБАР - носи успокояваща и зареждаща енергия, АВИР

Назад към Медальони, Висулки и Колиета от естествени камъни
Арт.№: 4109 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Медальон за зодия Лъв с Кехлибар

В предната част на медальона е поставен Кехлибар, а от другата страна има метален елемент, изобразяващ символа на зодия Лъв.

Лъвовете са много атристични, великодушни и щедри хора. Където и да се намират винаги обичат да са център на внимание и успяват да го постигнат, без големи усилия. Те са отлични ръководители и определено знаят как се работи в екип. Най-големите им пороци са горделивостта, демагогстването и мързела. Ако успеят да се предпазят от тях са орисани да постигат успех във всяко начинание. Лесно успяват да привлекат партньор от срещуположния пол, но често визията им изпъква пред вътрешните качества.

Кехлибарът има способност да разкрасява този, който го носи. Носи се още за успех, изобилие, изцеление, жизненост и радост. Кехлибарът носи енергията на търпението, романтична любов и чувственост. Смята се, че съдейства за успех с брака.

Кехлибарът носи отрицателен електрически заряд. Има енергия, която е едновременно успокояваща и зареждаща. Помага за увеличаване на интелектуалните способности и трупането на мъдрост. Премахва негативната енергия и физическата болка.

Размери: 2х2 см.

Коментари

Свързани продукти

МЕДАЛЬОН ЗОДИЯ ЛЪВ С КЕХЛИБАР - носи успокояваща и зареждаща енергия, АВИР МЕДАЛЬОН ЗОДИЯ ЛЪВ С КЕХЛИБАР - носи успокояваща и зареждаща енергия, АВИР