Назад  |   Начало  »  Материя  »  Масажори от естествени камъни  »  Радха Арт  »  МАСАЖОР ОТ ЛУНЕН КАМЪК - за пълна релаксация на целия организъм

МАСАЖОР ОТ ЛУНЕН КАМЪК - за пълна релаксация на целия организъм

Назад към Масажори от естествени камъни
Арт.№: 113908 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЗАЩО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА ТАКЪВ?

Лунният камък е женствен и успокояващ, емоционален, любящ и млечен минерал, явяващ се нещо като отражение на самата Лунна Богиня. Лунният камък е нежен и успокояващ. При масажът с лунен камък се усеща приятелската му, успокояваща и лечителска енергия.
Тъй като луната има силна пречистваща функция масажите с лунен камък могат да бъдат съобразени с циклите на луната и така да бъдат подсилени съответните ефекти върху тялото.

Използва се за и за масаж на тялото при чисто женски проблеми – напрежения, менструални болки, бременност, при кърмене.

Масажът е безболезнен и приятен начин да се погрижим за лицето си, без значение какъв тип е кожата. Усещането е като за луксозна процедура, но в удобството на дома.

За 100%-ов резултат - бъдете постоянни поне 30 дни.

Как се използва масажора?

За оптимален резултат се препоръчва комбинацията на масаж и подходящи крем за лице или етерично масло, два пъти дневно. Сутрин това ще Ви помогне да премахнете подпухналия си вид, а вечер ще отпусне измореното лице. Започнете с масаж на зоната под очите, после и по цялото лице, като движенията са от долу нагоре и от вътре навън.

След всеки масаж е нужно да почиствате масажора с леко влажна микрофибърна кърпичка или да го измиете на течаща вода със сапун.

Размери: 9 см.

Коментари

Свързани продукти

МАСАЖОР ОТ ЛУНЕН КАМЪК - за пълна релаксация на целия организъм МАСАЖОР ОТ ЛУНЕН КАМЪК - за пълна релаксация на целия организъм