Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  Масажори  »  TIENS  »  МАСАЖОР ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО - ВИБРАЦИОНЕН АПАРАТ

МАСАЖОР ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО - ВИБРАЦИОНЕН АПАРАТ

Назад към Масажори
Арт.№: 86807 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Човешкото тяло, според Традиционната Китайска Медицина, се състои от 3 части: вътрешни органи (вътрешности, черва, Съпътстващи канали и Меридиан), кръв и Чи. Тези 3 части имат различни физиологични функции. Тяхната координация прави тялото устойчива и интегрирана единица.
Кръвта и Чи (т.нар. Естествена енергия) са основни за поддържане на живота. Алтернативните канали и Меридианата са пътищата, по които Чи се движи в кръвта. По този начин Естествената енергия се разпространява в цялото тяло и осигурява храна за червата и вътрешностите, поддържайки тяхното функциониране.

Чи има 2 природи:

 • Основен материал, който съставлява човешкото тяло - разрушаването му води до влошаване състоянието на тялото;
 • Нематериална жизненоважна енергия - поддържа нормалните дейности и живота на тялото.

Действие:
За поддържане нормалните дейности на тялото, то трябва да се снабдява постоянно с хранителни вещества от външния свят, в това число свеж въздух, вдишван през белите дробове, и същността на Чи, която се образува от храната, посредством преработката й в стомаха и далака. В Традиционната Китайска Медицина Чи изпълнява едновременно материални и физиологични функции.
Кръвта се определя както в съвременната медицина - тя тече през тялото, пренасяйки кислород и хранителни вещества към органите и тъканите.
Чи се разпространява в цялото тяло, червата и вътрешностите, помощните канали и меридиана, поддържайки всички физиологични функции. Основните му движения са надолу, нагоре, навътре и навън. Кръвта е майката на Чи и Чи е командир на кръвта. Те работят заедно и си взаимодействат непрестанно.
В Традиционната Китайска Медицина хранителните вещества, които приемаме, и свежият въздух, който дишаме, се трансформират в човешките органи, и са основния източник на вещества за кръвта и Чи. От своя страна последните се придвижват в цялото тяло, осигурявайки хранителни вещества за органите и тъканите, подпомагайки тяхната дейност. Ето защо приема на кислород и храносмилането са невъзможни без циркулацията на кръвта и Чи.

Върви, за да останеш млад!
Ръцете, краката, носът и ушите са епитоми на цялото тяло. Краката ни имат остри сетива, плътни нервни мрежи и интензивно предават информацията. Има 3 фута Ян канали и 3 километра Ин канали. Краката представляват отправната точка на 3 Ин канали (меридиан на бъбреците, меридиан на черния дроб и меридиана на слезката) и крайната точка на Ян каналите (меридиан на пикочния мехур, меридиана на стомаха и меридиан на жлъчния мехур).
Краката поддържат най-важните микроциркулационни мрежи. Когато ние вървим, движението на мускулите спомага за укрепване, свиване и разширение на кръвоносните съдове. Засиленото свиване на кръвоносните съдове помага на кръвта да тече по-лесно нагоре, а тяхното разширение улеснява движението й надолу. Ето защо на краката може да се гледа като на своеобразна помпа. Движението им помага на кръвта да достигне по-лесно до сърцето.
Днес хората използват все по-малко краката си: асансьорите в жилищните блокове, офис сградите и търговските комплекси ни качват нагоре, автомобилите ни возят от вкъщи до работа и обратно, а компютрите ни "примамват" да седим пред тях по цял ден. Не използваме краката си оптимално, за да могат те да осъществяват ролята си на естествена помпа. Така се появяват проблемите, свързани с кръвообращението.
Ако не използваме краката си през две трети от деня, в тях заради гравитацията се натрупват отпадъчни материали. Това влошава кръвообращението. Масажите за ръце и крака подпомагат кръвообращението и Чи.
Краката и дланите на ръцете изобилстват от рефлексни зони. Ако ги стимулираме, можем да увеличим скоростта на кръвообращението. Палмовият масаж в продължение на 15 мин. е в състояние да удвои скоростта на кръвния поток. Масажорът за стимулиране на кръвообращението на TIENS ще Ви помогне да подобрите циркулацията на кръвта и Чи.

Ползи от масажора за стимулиране на кръвообращението:

 • Масажира рефлекторните зони в краката и дланите, интегрира акупунктурата и стимулира ключовите точки на тялото;
 • Поддържа функциите на вътрешните органи;
 • Стимулира кръвообращението, възстановява еластичността на кръвоносните съдове и подпомага изхвърлянето на отпадъци и токсини;
 • Повишава количеството кислород, пренасян в кръвта;
 • Подобрява състоянието на кожата и помага за запазване на младежкия й вид за по-дълго време;
 • Ускорява разграждането на мастната тъкан. Ако се храните здравословно и успоредно с това използвате масажора, ще отслабнете по-лесно и по-бързо, като същевременно ще постигнете по-добър вътрешен баланс;
 • Стимулацията на Huiyin Point (областта между ануса и гениталиите) увеличава кръвния поток в репродуктивните органи и регулира секрецията на хормони;
 • Поддържа канала на тялото активиран и чист;
 • Подпомага защитните функции на организма.

Начин на употреба:
Включете щепсела на масажора в контакта, стъпете върху горната част на гумената подложка като обърнете внимание на посоката на стъпалата според указанието върху нея, настройте времето и включете бутона „Включване / Изключване“ на дистанционното.

Уредът притежава съответната маркировка "СЕ за Европейския пазар" като знак, че продуктът отговаря на изискванията на ЕС по отношение на безопасността, опазването на околната среда и ефективното ползване на електрическата енергия.

Уредът не е подходящ за хора, които:

 • Наскоро са били оперирани или са претърпели травма или стрес.

Пациентите трябва да се консултират с лекар преди да използват масажора, ако страдат от някое от следните състояния:

 • Нарушено кръвосъсирване (всякакъв вид хронични кръвоизливи, хемофилия и др.);
 • Активни белодробни заболявания;
 • Хронични сърдечни заболявания, които например остър миокарден инфаркт, хронична атеросклероза или други съдови заболявания;
 • Тежка сърдечна, чернодробна, белодробна или бъбречна недостатъчност;
 • Хора в сериозно хирургично състояние (например остра коремна или артериална аневризма);
 • Отравяне и инфекция;
 • Бременност или силно менструално кървене.

Условия за съхранение:
Съхранявайте продукта на сухо, проветриво и хладно място.
Изключете уреда от захранването, когато не се използва.
Захранващият кабел и таймерът не трябва да се поставят на земята.
При преместване на уреда, хванете вибрационната плоча с две ръце, след това я повдигнете и я поставете на желаното място.
Внимателно боравете с масажора и не го оставяйте на открито.
Избягвайте използването на уреда близо до водни източници и съхранението му във влажна среда.

Гаранция: 2 години.

Производител: TIENS.

Коментари

Свързани продукти

МАСАЖОР ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО - ВИБРАЦИОНЕН АПАРАТ МАСАЖОР ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО - ВИБРАЦИОНЕН АПАРАТ