Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  МАРИЯ КРАЛИЦАТА НА АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ

МАРИЯ КРАЛИЦАТА НА АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 719 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Мария кралицата на ангелите - Дорийн Върчу

ISBN: 9789546264091
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 196

Книгата разкрива майчината любов на Дева Мария, което всъщност е същността на Божествената Майка. Не е обвързана с нито една религия и показва духовните откровения на авторката, получени при духовната й връзка с Дева Мария. Представени са и преживяванията на много други хора, които също са се свързали с Дева Мария по време на сънища, видения и молитви. Дорийн Върчу посочва и духовни места на които се е проявявала Божията Майка и които се използват като лечебни центрове.

Ще научите традиционните знаци с които Мария се опитва да се свърже с нас  по време на трудните житейски моменти. Тя може да лекува и помага едновременно и е силна, мъдра и грижовна.

Дорийн Върчу е ясновидка и доктор по психология. Тя има контакт с ангели и описва това в своите семинари и книги. Изнася лекции в много държави и участва в популярни телевизионни програми, сред които и шоуто на Опра Уинфри.

Коментари

Свързани продукти

МАРИЯ КРАЛИЦАТА НА АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ МАРИЯ КРАЛИЦАТА НА АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ