Назад  |   Начало  »  Материя  »  Масажори от естествени камъни  »  Радха Арт  »  МАЛЪК МАСАЖОР ОТ УНАКИТ - за пълна релаксация, ускоряване на метаболизма, намаляване на отоци и хематоми

МАЛЪК МАСАЖОР ОТ УНАКИТ - за пълна релаксация, ускоряване на метаболизма, намаляване на отоци и хематоми

Назад към Масажори от естествени камъни
Арт.№: 137610 Добави в любими
15.20 лв 16.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

100% НАТУРАЛЕН НЕФРИТ - носи любов и позитивност

Медицината е доказала, че натуралният унакит ускорява метаболизма. Това от своя страна благоприятства за по-бързото отслабване.

Масажът с унакит ускорява кръвния приток в мястото на контакт. Това активиране подпомага елиминирането на отоци, хематоми и др.

Редовното използване на масажора спомага и за намаляване на стрес, напрегнатост, безпокойство. Също така помага да поддържаме баланс между духовния и физическия свят, да обединим силите си и да създадем живота, от който се нуждаем.

Дължина: 9.5 см.

ОБЩО ЗА МАСАЖОРИТЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Масажорите от естествени камъни са новост за китайките, които ги използват през годините, за да запазят младежкото излъчване на своето лице. Масажът с тях е безболезнен, приятен, много ефективен и евтин начин да се погрижим за лицето си, без значение какъв тип е кожата ни.

Усещането е като за луксозна процедура, но в удобството на дома. За да изпитаме пълните резултати на тези масажори, е необходимо да сме постоянни поне 30 дни. Обаче, още веднага ще почувстваме лицето си освежено, чисто и леко…

Как се използват?

За оптимален резултат се препоръчва комбинацията на масаж и подходящи крем за лице или етерично масло, два пъти дневно. Сутрин това ни помага да премахнем подпухналия си вид, а вечер отпуска измореното лице.

Започнете с масаж на зоната под очите, после и по цялото лице, като движенията са от долу нагоре и от вътре навън. След всеки масаж е нужно да почистим масажора с леко влажна микрофибърна кърпичка или да го измием на течаща вода със сапун.

Коментари

Свързани продукти

МАЛЪК МАСАЖОР ОТ УНАКИТ - за пълна релаксация, ускоряване на метаболизма, намаляване на отоци и хематоми МАЛЪК МАСАЖОР ОТ УНАКИТ - за пълна релаксация, ускоряване на метаболизма, намаляване на отоци и хематоми
15.20 лв 16.00 лв