Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИК ЖАНЕТ 45  »  МАЛКОТО ИМЕ НА ДНИТЕ - АЛЕКСАНДЪР УРУМОВ, ИК ЖАНЕТ 45

МАЛКОТО ИМЕ НА ДНИТЕ - АЛЕКСАНДЪР УРУМОВ, ИК ЖАНЕТ 45

Назад към Художествена литература
Арт.№: 1974 Добави в любими
11.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Малкото име на дните - Александър Урумов

ISBN: 9789544916954
Година на на издаване: 2011
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 184

"...Докато мълчиш, можеш да кажеш много неща. С поглед, с усмивка... Мен ако питаш, няма смисъл от думи, думите нямат значение, за какво са думите? Думите са за нещастните хора – ето такива, какъвто съм аз сега. Нещастните хора говорят много и не спират. Говорят, за да се разсеят, да забравят, че са нещастни, да забравят колко им е болно и колко са самотни. А щастливите хора не говорят, на тях думите не им трябват. Щастието няма нужда от думи." 

                                                                                                        Из разказа "Думи"

Алексадър Урумов е роден през 1969 г. в гр. Брацигово. Бил е заместник главен редактор на вестник "Македония", говорител на Министерството на отбраната, след това работи в областта на кризисния и политически ПР.

През 2010 е неговият дебют като драматург. Тогава е посатвен неговият моноспктакъл "Лалугер" - публиката и критиката се изказват доста ласкаво, "Лалугер" се превръща в едно от най-гледаните представления за сезона. През 2011 г. драматургични текст на моноспектакъла получава престижната номинация "Аскер".

Коментари

Свързани продукти

МАЛКОТО ИМЕ НА ДНИТЕ - АЛЕКСАНДЪР УРУМОВ, ИК ЖАНЕТ 45 МАЛКОТО ИМЕ НА ДНИТЕ - АЛЕКСАНДЪР УРУМОВ, ИК ЖАНЕТ 45
11.00 лв