Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИК ШАМБАЛА  »  МАГЬОСНИЦИ, ЯСНОВИДЦИ И ПРОСВЕТЛЕНИ – МОРИС МАГР, ШАМБАЛА

МАГЬОСНИЦИ, ЯСНОВИДЦИ И ПРОСВЕТЛЕНИ – МОРИС МАГР, ШАМБАЛА

Назад към Други книги
Арт.№: 197 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Духове, призраци и пазители - Морис Магр

ISBN: 9789543191499
Година на издаване: 2010
Език: български
Корици: меки
Страници: 288

Кой е Аполоний Тиански?
Той е посветен пророк, ясновидец и лечител в тайната наука на питагорейската школа. Аполоний постигнал истинското си възнесение, по-малко метафорично и по-практично отколкото предното си въплъщение като Исус Христос. През ІV с V век повечето църковни дейци се опитали да го превърнат в мит, като заличат доказателствата за съществуването му.
Кой е неизвестният учител на албигойците? Имало ли е неизвестен учител, благодарение на чиито слова разцъфнала истината на катарите и албигойците? Това ли е бил ученикът на Абелар - Пиер, който извършвал своята просветна дейност някъде през ХІІ век? Или може би катарското учение е било разпространено от българския мистик Никита, който в своите пътувания из Южна Франция запознал с Духовната Доктрина няколко души, които разпознал като чисти.
Какво знаем за Никола Фламел и философския камък? Той е бил най-великият алхимик на своето време. Занимавал се е с продажба на книги, когато случайно попада на "Книга на Авраам Мага". Отделил 20 години от живота си, за да преведе книгата, но след това бил много богат, въпреки, че продължавал да живее скромно. Днес той е популярен благодарение на романа "Хари Потър и Философският камък" и поредицата на Майкъл Скот "Тайните на безсмъртния Никола Фламел".
Книгата ще ви запознае още с:

  • Мистериозните тамплиери;
  • Историята на Сен Жермен и Калиостро;
  • Теософите и Елена Блавастка

Коментари

Свързани продукти

МАГЬОСНИЦИ, ЯСНОВИДЦИ И ПРОСВЕТЛЕНИ – МОРИС МАГР, ШАМБАЛА МАГЬОСНИЦИ, ЯСНОВИДЦИ И ПРОСВЕТЛЕНИ – МОРИС МАГР, ШАМБАЛА
12.00 лв