Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  МАГИЯТА НА РЕЙКИ - Фокусиране на енергията за лечение, ритуали и духовно развитие, Кристофър Пензак

МАГИЯТА НА РЕЙКИ - Фокусиране на енергията за лечение, ритуали и духовно развитие, Кристофър Пензак

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 88524 Добави в любими
22.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НОВО ИЗДАНИЕ

ISBN: 978-954-626-305-6
Година на издаване: 2017
Език: български
Корици: меки
Страници: 349

Кристофър Пензак е духовен учител, популярен автор на книги за Уика и Рейки Майстор. В тази книга той предлага едно новаторско изследване на Рейки и магията като взаимнодопълващи се практики.

Заредена с позитивност и нови идеи, “Магията на Рейки” прави задълбочен анализ на историята, митовете, разновидностите и нивата на Рейки. В нея се предлагат идеи за обединяването на Рейки с различни магически практики, например използването на Рейки енергията за развиване на свръхсетивни способности, за увеличаване на лечебната сила на билките, кристалите и талисманите. Тук са представени, илюстрирани и обяснени повече от седемдесет Рейки символа с най-разнообразни функции – от връзка с природните духове до поправяне на колата или компютъра. Включени са указания за извършване на различни настройки. Дадени са и много упражнения, които ще ви помогнат да създадете собствен стил в упражняването на Рейки и магията, както и някои идеи за бъдещото развитие на Рейки.

“Колкото повече неща научавах за Рейки, толкова повече се убеждавах, че те ме връщат обратно към моята духовна истина – магията, отговорността и служенето. За мен няма разлика между истината на мага и тази на Рейки Майстора.”

Кристофър Пензак

Коментари

Свързани продукти

МАГИЯТА НА РЕЙКИ - Фокусиране на енергията за лечение, ритуали и духовно развитие, Кристофър Пензак МАГИЯТА НА РЕЙКИ - Фокусиране на енергията за лечение, ритуали и духовно развитие, Кристофър Пензак
22.00 лв