Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ШАМБАЛА  »  МАГИЧЕСКОТО ПРИСЪСТВИЕ – ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА

МАГИЧЕСКОТО ПРИСЪСТВИЕ – ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 195 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Магическото присъствие - Годфри Рей Кинг
Срещи, разговори и астрални пътешествия

ISBN: 9789543191017
Година на издаване: 2008
Език: български
Корици: меки
Страници: 318

Тази книга е посветена на удивителната личност на Сен Жермен, който е един от пратениците на Великото бяло брадство на светлината. Неговата силна обич към хората и човечеството го кара да помага като защитава всички човешки същества и им съдейства да достигнат до Духовно Озарение, като отворят умовете и сърцата си.

Годфри Рей Кинг разкрива пред читателите всички места, които е посетил и им показва огромното дело на Великото бяло братство и Възнесените учители, които вършат добрини на хората, чрез своите пратеници във външния свят. Те правят всичко с Божествена любов и излъчват към Земята добро и светлина. Те не познават неуспеха, защото никога не пречат на свободната воля на хората.

Действието в тази книга се развива тук и сега, в нашия свят. Сен Жермен припомня на хората да бъдат бдителни и будни, защото освен съществата от светлина действат и същества подвластни на мрака, които искат да поробят човешкия дух. Хората могат да се предпазят от тези тъмни сили, като се доверяват на вътрешното, Божествено Аз, което може да се пребори с всички страхове и да изпълни всички хора със Светлина, носейки Божественият ред.

Коментари

Свързани продукти

МАГИЧЕСКОТО ПРИСЪСТВИЕ – ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА МАГИЧЕСКОТО ПРИСЪСТВИЕ – ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА
12.00 лв