Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  CVETITA  »  ЛОНГ ХАРД СТРОНГ капсули * 2+2, ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ

ЛОНГ ХАРД СТРОНГ капсули * 2+2, ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 84731 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЛОНГ ХАРД СТРОНГ капсули * 2+2 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ

LHS съдържа 2 бели и 2 червени капсули. В състава на всяка от тях е включен комплекс от лечебни растения. Те работят синергично, допълвайки своите ефекти. Така активното действие се повишава. Белите капсули включват билките епимедиум, левзея, сибирски женшен, коприва и сминдух. Червените съдържат епимедиум, йохимбе (с активен компонент йохимбин), сибирски женшен, левзея, сминдух и коприва. Специално подбраната формула действа максимално, при прием дори в малки количества.

Предимства от употребата при мъже:
• подобрява сексуалната сила;
• осигурява по-силна и дълготрайна ерекция;
• забавя еякулацията и повишава броя на активните сперматозоиди.

Предимства от употребата при жени:
• повлиява либидото;
• дарява по-осезаемо удоволствие;
• повишава сексуалното желание.

Действие на продукта:

Епимедиумът е сред стимулиращите съставки, които повишават сексуалното желание и при двата пола. В страната ни растението е известно и с името „Разгонен козел“. Основният ефект от приема му е осезаемо подобрение на сексуалното здраве, сигурно и безопасно третиране на проблемите с еректилната дисфункция и преждевременната еякулация. Ефектът на лечебното растение се дължи на химичното съединение икариин, изолирано от листата на Епимедиума. То потиска действието на ензим, наречен фосфодиестраза-5 (PDE5), който контролира кръвоснабдяването на половите жлези. Икариинът доставя по-голяма концентрация на азотен оксид в кръвта, а това подпомага и улеснява разширяването на кръвоносните съдове, съсредоточени в половите органи. При мъжете химичното съединение увеличава кръвонапълването на пещеристите тела в основата на пениса. Това гарантира по-силна и стабилна ерекция. Действието на икариина е идентично с това на множество конвенционални медикаменти по лекарско предписание, но за разлика от тях, билковата съставка няма тежки странични ефекти. Системният прием на лечебното растение завишава нивата на тестостерон при господата, което значително повишава количеството семенна течност.

Комбинацията между епимедиум и левзея засилва и подобрява усвояването на двете активни вещества в добавката многократно. Нивата на тестостерон (при мъжете) и естроген (при жените) се повишават.

Левзеята има следните положителни ефекти върху организма:
• подобрява тонуса и кръвообращението;
• подобно на епимедиума стимулира либидото.

Сибирският женшен допълнително подобрява усвояването на епимедиума от тялото и подобрява менталните функции. Оптималният баланс между него и епимедиума снабдява бързо мозъка с кислород и повишава неговата концентрация. Билковият комплекс намалява увреждащото действие на стреса и стимулира функциите на имунната система.

Важна активна съставка в билковата формула е йохимбинът. Извлича се от кората на вечнозеленото дърво йохимбе, извоювало си имдж на утвърден афродизиак. По химична природа йохимбинът е алкалоид. Приемът му влияе благотворно на кръвообращението, особено в тазовата област. Алкалоидът стимулира невроните, инервиращи гръбначния стълб и пениса.

Съчетанието между йохимбин и епимедиум осезаемо повишава либидото, както при мъжете, така и при жените. Билковите съставки действат синергично – подобрява се комуникацията между нервите, отговорни за ерекцията при мъжете, а епимедиумът удължава времетраенето на самия физиологичен процес.

Други две активни съставки са корените от коприва и екстракта от сминдух. Корените от коприва повишават нивата на свободния тестостерон, стимулиращ либидото. Съчетанието с екстракт от Сминдух прави по-бавно превръщането на тестостерона в дехидротестостерон. По този начин се поддържат високи стойности на активния тестостерон. Сминдухът блокира синтеза на естроген в женското тяло, завишавайки нивата на тестостерон при мъжете. 

Комплексът между активните билкови съставки (епимедиум, сибирски женшен, левзея, сминдух, коприва и йохимбе) правят продукта отличен заместител на виаграта.

Състав:

Единична доза: 2 бели капсули.

Дози в опаковка: 1 (+1 червена).

Една бяла капсула от 450 mg съдържа:

 • екстракт от епимедиум – 135 mg (30%);
 • екстракт от Сибирски женшен – 135 mg (30%);
 • екстракт от левзея – 67,5 mg (15%);
 • екстракт от сминдух – 67,5 mg (15%);
 • екстракт от коприва – 45 mg (10%).

Състав: сухи екстракти от сибирски женшен, епимедиум, сминдух, левзея и коприва; желатинова капсула.

Начин на прием: Вземайте по 2 (две) бели капсули час преди секс с чаша вода.

Единична доза: 2 червени капсули.

Дози в опаковка: 1 (+1 бели).

Една червена капсула от 450 mg съдържа:

 • екстракт от епимедиум – 135 mg (30%);
 • екстракт от йохимбе – 90 mg (20%);
 • екстракт от Сибирски женшен – 90 mg (20%);
 • екстракт от левзея – 45 mg (10%);
 • екстракт от сминдух – 45 mg (10%);
 • екстракт от коприва – 45 mg (10%).

Състав: йохимбе, епимедиум, левзея, сибирски женшен, сминдух, коприва, желатинова капсула.

Начин на прием: Вземайте по две червени капсули час преди секс с чаша вода.

Внимание:
Употребата на продукта не е препоръчителна за хора, страдащи от хипертония и сърдечни заболявания. Не комбинирайте с добавки с кофеин или други стимулиращи вещества. Не надвишавайте дневния препоръчителен прием. Не вземайте добавката, ако сте бременна или кърмите. Продуктът не може да замести разнообразната хранителна диета.

Опаковка: 2 бели и 2 червени капсули от 450 mg. 

Производител: Цветита Хербал ЕООД, България.

Коментари

Свързани продукти

ЛОНГ ХАРД СТРОНГ капсули * 2+2, ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ ЛОНГ ХАРД СТРОНГ капсули * 2+2, ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ