Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  СИЕЛА  »  ЛИНЧПИН: НЕЗАМЕНИМИ ЛИ СТЕ? - СЕТ ГОДИН - СИЕЛА

ЛИНЧПИН: НЕЗАМЕНИМИ ЛИ СТЕ? - СЕТ ГОДИН - СИЕЛА

Назад към Други книги
Арт.№: 44850 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЛИНЧПИН: НЕЗАМЕНИМИ ЛИ СТЕ? - СЕТ ГОДИН - СИЕЛА

„Единственият начин човек да получи заслуженото, е да вложи емоционален труд, да се открои, да създаде взаимодействие, от което хората и организациите ще бъдат силно заинтересовани. Това е начинът те да разберат, че си незаменим.” Едно време на всяко работно място имаше 2 отбора: на работниците и на мениджмънта. Сега вече има и трети – на линчипините. Тези хора водят (без оглед на поста си), изобретяват, свързват другите, правят необходимото, за да се реализират целите, и създават ред от хаоса. Те измислят какво да се прави, когато няма правилник. Предизвикват и радват своите колеги и клиенти. Харесват работата си, дават всичко от себе си и превръщат всеки един ден в произведение на изкуството.
Линчпините са градивните блокчета в структурата на всяко голямо дружество. И в днешния свят те получават най-добрата работа и най-много свобода.
Някога откривали ли сте лесен начин за постигане на определена цел, който другите са изпуснали? Виждали ли сте нов вариант за разрешаване на спорове? Правили ли сте някога връзка с човек, с когото другите не са успели? Дори само един път? Тогава вие имате всичко необходимо, за да станете незаменими.

Автор: Сет Годин.
Издателство: Сиела.
Издадена: 2012 година.
Корица: Мека.
Страници: 272.
ISBN: 9789542811114.
Размери: 16.40 / 23.10 / 1.70 cm.
Тегло: 0.306 kg.

Коментари

Свързани продукти

ЛИНЧПИН: НЕЗАМЕНИМИ ЛИ СТЕ? - СЕТ ГОДИН - СИЕЛА ЛИНЧПИН: НЕЗАМЕНИМИ ЛИ СТЕ? - СЕТ ГОДИН - СИЕЛА