Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИК КИБЕА  »  ЛЕЧЕНИЕ С ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, Джеймс Балч , Филис Балч

ЛЕЧЕНИЕ С ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, Джеймс Балч , Филис Балч

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 103074 Добави в любими
50.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 954-474-314-6
Година на издаване: 2010
Език: български
Корици: твърда
Страници: 1184

Енциклопедия на диетичните терапии за всички заболявания с помощта на витамини, минерали, билки и природни продукти
Независимо дали търсите облекчение от конкретен здравен проблем или просто желаете да постигнете оптимално здраве, книгата ви предлага изобилие от ценна информация, с помощта на която да си съставите индивидуална хранителна програма за изцеление и здравословен живот.
Първата част на книгата разглежда основните принципи на храненето и различните хранителни добавки и билки, които се предлагат на пазара.
Втората част описва повече от 250 широко разпространени заболявания, представени в азбучен ред, като се препоръчват начини за коригиране или лечение на състоянието чрез диетични програми с приемане на хранителни добавки.
Третата част е наръчник за традиционни и неконвенционални лечебни техники, които могат да бъдат прилагани успоредно с хранителната програма. Тестове за самодиагностика са предложени при голям брой заболявания.
Първо издание: 2002 г.

Коментари

Свързани продукти

ЛЕЧЕНИЕ С ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, Джеймс Балч , Филис Балч ЛЕЧЕНИЕ С ХРАНИ И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, Джеймс Балч , Филис Балч
50.00 лв