Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  АНХИРА  »  ЛЕЧЕНИЕ НА ПСОРИАЗИС – Д-Р ДЖОН О. А. ПАГАНО, АНХИРА

ЛЕЧЕНИЕ НА ПСОРИАЗИС – Д-Р ДЖОН О. А. ПАГАНО, АНХИРА

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 201 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Лечение на псориазиз – природната алтернатива – Д-р Джон О. А. Пагано (предговор от д-р Хари К. Панжвани)
Безлекарствената програма, която наистина действа

ISBN: 9789542929017
Година на издаване: 2011
Език: български
Корици: меки
Страници: 368

Без повече медикаменти, терапии с катран, ултравиолетови лъчи и вредни мехлеми! Вече съществува друг начин да се избавите от болестта. От книгата „Лечение на псориазис” ще разберете как може да облекчите, контролирате и излекувате мъчителното заболяване без опасни манипулации и медикаменти.
Този наръчник е способен напълно да промени живота ви. Представя на вашето внимание доказана, изцяло природна, здравословна и безопасна програма за лечение на псориазис. Д-р Джон Пагано обяснява на достъпен за всички език защо е необходимо на псориазиса да се гледа отвътре навън; подчертава колко е важна детоксикацията, диетата и правилната нагласа за преодоляването на заболяването; предлага систематичен и ясен режим, който е помогнал на много хора по цял свят да спечелят тежката битка с псориазиса.
В книгата ще откриете поразяващи случаи от практиката на д-р Пагано, полезни рецепти и невероятни резултати в снимки преди-след. Това е ресурсът, от който се нуждаете, за да се освободите най-накрая от псориазиса.

Коментари

Свързани продукти

ЛЕЧЕНИЕ НА ПСОРИАЗИС – Д-Р ДЖОН О. А. ПАГАНО, АНХИРА ЛЕЧЕНИЕ НА ПСОРИАЗИС – Д-Р ДЖОН О. А. ПАГАНО, АНХИРА