Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ЛЕЧЕБНАТА СВЕТЛИНА НА ДАО - основополагащи практики за събуждането на енергията ци -Мантак Чиа

ЛЕЧЕБНАТА СВЕТЛИНА НА ДАО - основополагащи практики за събуждането на енергията ци -Мантак Чиа

Назад към Други книги
Арт.№: 53843 Добави в любими
32.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ІЅВN: 978-954-626-444-2
Гoдинa нa издaвaнe: 2016
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: мeĸи
Cтpaници: 608

В продължение на повече от пет хиляди години даоистките майстори изследвали и развивали различни практики, за да постигнат щастие и безсмъртие. Майстор Мантак Чиа изучава и практикува даоистките техники вече петдесет години и е обучил хиляди ученици и инструктори по цял свят в даоистката система за лечение и зареждане на тялото с енергията ци.

Тази книга разглежда много обширно основните методи за развиване на ци в микрокосмическата орбита. В нея майстор Чиа прави обстоен преглед на пълната даоистка система за тялото, ума и духа. Той споделя много методи за активиране на жизнената сила и за нейното циркулиране през акупунктурните канали на тялото. Книгата включва практики за начинаещи  и за напреднали за култивиране на ци в микрокосмическата орбита, както и много медитативни методи за напреднали за абсорбиране на висшите честоти от Земята, Небето, космическите сили и Небесната ци в основната орбита. Майстор Чиа ни представя духовна наука, която не само носи практически ползи за здравето, сексуалната жизненост и емоционалния баланс, но и показва как промените в енергийното тяло могат да доведат до физическо обновяване, което даоистите наричат безсмъртие.

Балансирайте себе си чрез потоците на ин и ян, преминаващи през ключови точки на тялото.
Намерете спокойствие и радост с помощта на космическата вътрешна усмивка.
Заредете се с енергия чрез ци гун медитацията за затопляне
Превърнете сексуалната страст в любов от сърцето.
Ускорете своето духовно израстване и обединете първичните сили на Земята, Небето и Висшия Аз, за да постигнете вечността.

Коментари

Свързани продукти

ЛЕЧЕБНАТА СВЕТЛИНА НА ДАО - основополагащи практики за събуждането на енергията ци -Мантак Чиа ЛЕЧЕБНАТА СВЕТЛИНА НА ДАО - основополагащи практики за събуждането на енергията ци -Мантак Чиа
32.00 лв