Назад  |   Начало  »  Натурална козметика  »  Козметика за тяло и баня  »  Интимна грижа  »  BOROLA  »  ЛАКТОБОР ИНТИМЕН ГЕЛ - при бактериална вагиноза - тубички 5 мл. х 7, BOROLA

ЛАКТОБОР ИНТИМЕН ГЕЛ - при бактериална вагиноза - тубички 5 мл. х 7, BOROLA

Назад към Интимна грижа
Арт.№: 3300 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Лактобор интимен вагинален гел – тубички 5 милилитра х 7 броя

Анормалната секреция и вагиналния мирис са често срещани проблеми при жените, причинени от бактериалната вагиноза. Според проучванията когато вагиналното pH се повиши се получава и бактериална вагиноза. Лактобор интимен гел е медицинско изделие, което възстановява баланса на pH на влагалището. Той предотвратява анормалната секреция и неприятния мирис, защитавайки жените от повторната поява на бактериална вагиноза.

Съдържание: вода, млечна киселина, натриев лактат, гликоген, целуоза, пропилен гликол, метилхидроксипропил. Не съдържа хормони и консерванти.

Начин на употреба: Вземете тубичката отстранете капачката и вкарайте целия накрайник във влагалището. Цялото съдържание на тубичката се изстисква и след това се изхвърля. За предпочитане е да правите това вечер преди лягане и да използвате дамска превръзка, защото е възможно част от гела да изтече. Това обаче не намаля ефекта на продукта. Тубичките са хигиенични, еднократни и могат да се използват дори по време на менструация. По време на бременност трябва да се консултирате с лекар преди употреба. Може да причини гъбична инфекция или пареща болка при наранена влагалищна тъкан, но това е само временно явление.

Дозировка:

  • 7 дни по 1 тубичка при бактериална вагиноза;
  • За предпазване от повторна поява на болестта по една тубичка на 3 дни в продължение на 3 месеца;
  • При антибиотично лечение се прилага по 1 тубичка на ден в продължение на 4-5 дни;
  • При поява на симптоми около цикъла се прилага по 1 тубичка на ден в края на менструалния цикъл за 1-2 дена.

Съхранение: На сухо, тъмно и недостъпно за деца място.

Внимание: Не използвайте гела, ако планирате бременност!

Опаковка: 7 тубички х 5 милилитра

Коментари

Свързани продукти

ЛАКТОБОР ИНТИМЕН ГЕЛ - при бактериална вагиноза - тубички 5 мл. х 7, BOROLA ЛАКТОБОР ИНТИМЕН ГЕЛ - при бактериална вагиноза - тубички 5 мл. х 7, BOROLA