Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  КУРС ПО ЧУДЕСА - АЛЪН КОЕН

КУРС ПО ЧУДЕСА - АЛЪН КОЕН

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 39178 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Курс по чудеса – Ръководство за изучаване и практикуване – Алън Коен

ISBN: 9789546264664
Година на издаване: 2017
Език: български
Корици: меки
Страници: 255

Тази чудесна книга ще ви научи как да използвате силата на любовта и прошката, за да намерите пътя към вътрешен покой и изцеление. Това е един своеобразен курс по духовно събуждане и самооопознание. Книгата е внесла покой в умовете и сърцата на милиони хора по света, освободил е душите им от болката и страха. Това е едно от най-дълбоките духовни учения на разположение на хората.

Много хора изпитват затруднения с уроците и основните принципи на Курса. Основната цел на тази книга е да разберете универсалните истини. Алън Коен прилага този курс вече повече от 30 години. Принципите и практиките използвани тук са обяснени с разбираеми средства за самообучение. Истините научени от тази книга ще ви помогнат да живеете един по-добър и пълноценен живот.

„Нека разберем какво ни причинява болка и да се освободим от безумните заплетени ситуации, в които ни замесва светът. Нека разсеем илюзиите, които ни карат да се чувстваме малки и да разкрием истината, която ни прави велики. Нека си припомним кое е това нещо, заради което живота си струва да се живее.“

Алън Коен

Коментари

Свързани продукти

КУРС ПО ЧУДЕСА - АЛЪН КОЕН КУРС ПО ЧУДЕСА - АЛЪН КОЕН
14.00 лв