Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  Курс за напреднали по философия на йога и източен окултизъм, Йоги Рамачарака

Курс за напреднали по философия на йога и източен окултизъм, Йоги Рамачарака

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 117200 Добави в любими
17.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

ISBN: 9789546265043
Година: 2019
Корица: мека
Страници: 394
Формат: 13 х 20 см.
Език: български

Тази книга на бележития духовен учител и автор Йоги Рамачарака включва 12 урока за напредналите ученици, които вървят по Пътя на себеразвитието.

Първите четири урока представят анализ и обяснения на основополагащото окултно ръководство „Светлина върху Пътя“ и са оценявани високо от учениците в областта на окултизма, както и от последователите на философията на йога.

Следващите три урока са посветени на отделните разклонения на философията на йога – Карма йога, Джнана йога и Бхакти йога, и съдържат богата, прекрасно структурирана информация по тези теми. Осми и девети урок отделят внимание на дхарма, етиката на йога и философията на правилното действие. Те осигуряват общата основа, върху която могат да се срещнат различните духовни школи и течения.

Последните три урока са посветени на по-сложните метафизични и научни учения на йога.
Те удивляват със своята яснота и всеобхватност, като в тях най-сложните метафизични и научни въпроси получават ясни и разбираеми отговори от древната философия на йога, представена на съвременен и достъпен език.

Коментари

Свързани продукти

Курс за напреднали по философия на йога и източен окултизъм, Йоги Рамачарака Курс за напреднали по философия на йога и източен окултизъм, Йоги Рамачарака
17.00 лв