Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  КУНДАЛИНИ – СИНДИ ДЕЙЛ

КУНДАЛИНИ – СИНДИ ДЕЙЛ

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 755 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Кундалини – Божествена енергия, Божествен живот – Синди Дейл

ISBN: 9789546264015
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 287

Свещената енергията, която носи просветление и познание се нарича Кундалини. Това е светлината свързваща ни с всичко живо и осветяваща истинската ни същност. Когато активирате Кундалини вие не само ще подобрите здравето си, но и ще увеличите силата на сексуалната си енергия, подобрите самоконтрола, единение с Бог, излекувате стари емоционални проблеми, по-голяма самоувереност, стремеж към почтеност, изпълнение на духовното предназначение. Всеки човек притежава тази енергия и може да я отключи.

Тази книга е дело на лечителката Синди Дейл и може да се разглежда като ръководство имащо за цел да ви запознае с Кундалини и да ви научи как да използвате тази енергия, за да промените физически и духовно живота си. Разгледани са различни методи за мантри, трансформация, медитации и дихателни техники. Откриването и опознаването на Кундалини ще ви помогне да намерите истинското предназначение на живота си и той да стане по-пълноценен и добър.

Синди Дейл провежда лекции и семинари по цял свят. Освен това провежда интуитивно лечение и консултации. Автор е на няколко книги свързани с енергийното лечение, които са преведени на десетки езици.

Коментари

Свързани продукти

КУНДАЛИНИ – СИНДИ ДЕЙЛ КУНДАЛИНИ – СИНДИ ДЕЙЛ
14.00 лв