Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  КРИСТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ Как да използвате кристалите и тяхната енергия, за да подобрите живота си - Джуди Хол

КРИСТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ Как да използвате кристалите и тяхната енергия, за да подобрите живота си - Джуди Хол

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 53825 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

ISBN: 978-954-626-484-8
Година на издаване: 2018
Език: български
Корици: меки
Страници: 264

Кристалите изграждат основите на нашата планета и създават нейната фундаментална геометрия. Освен това съдържат фината енергия на Земята, до която ние получаваме достъп чрез тях. Те могат да бъдат ваши житейски помощници и закрилници, да повишат енергията ви, да подкрепят вашето благополучие, да ви помогнат да запазите спокойствие по време на криза, да защитят вашето пространство и да ви предложат напътствия.

В тази книга Джуди Хол, световно признат експерт в областта на работата с кристали, ще ви покаже как да работите с тях стъпка по стъпка. Включени са упражнения, за да повишите своята чувствителност към енергиите и възможностите на кристалите, и са дадени описания на голяма част от използваните камъни, за да се запознаете с техните качества. От книгата ще научите:

Как действат кристалите и скъпоценните камъни.
Как да изчиствате, зареждате и настройвате вашите кристали.
Как да хармонизирате кристалите, аурата и системата от чакри и да създавате кристални решетки.
Как да използвате камъните за медитация, лечение и защита.
Как да се свържете със загадъчните кристални черепи, кристалните души и кристалните наставници, които могат да ви предложат съвети за вашия житейски път и духовна цел.

Коментари

Свързани продукти

КРИСТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ  Как да използвате кристалите и тяхната енергия, за да подобрите живота си - Джуди Хол КРИСТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ Как да използвате кристалите и тяхната енергия, за да подобрите живота си - Джуди Хол
15.00 лв