Назад  |   Начало  »  Книги  »  Послания от висш разум  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  КРИОН - АЛХИМИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ - КНИГА ТРЕТА

КРИОН - АЛХИМИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ - КНИГА ТРЕТА

Назад към Послания от висш разум
Арт.№: 38495 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Крион - Алхимия на човешкия дух - Лий Каръл

ІЅВN:9546262277
Гoдинa нa издaвaнe: 2005
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: мeĸи
Cтpaницa: 394

Πocвeщaвa ce нa oнeзи, ĸoитo ca ocъзнaли, чe чoвeĸ пpитeжaвa cилaтa дa пpoмeни живoтa cи, a нeщaтa нe винaги ca тaĸивa ĸaĸвитo изглeждaт!

Скъпи читателю, каня те да поемеш по пътя на тези страницизаедно с мен, когато и както ти е удобно. Докато четеш, осъзнавай, че целият смисъл от издаването на тази книга е да ти даде информация, която ще се превърне в упълномощаване за самия теб. Не предлагам нищо, към което да се присъединиш, нищо към което да допринесеш, никаква доктрина, на която да се отдадеш... и никакво духовно наказание, ако решиш да изоставиш книгата. Посланието на Крион се дава с най-чистата Любов, която съм изживявал някога. Всичики, които знаят какво имам предвид ще открият тук същата енергия като онази, която намериха в Книга първа и Книга втора. Причината е проста. Духът ви говори като на равни, а предаваната любов днес има същата енергия како по времето, когато се е създавала палнетата. Енергията е чиста, позната и добронамерена. Ако усещането ви напомня за дома, тогава действиотелно сте доловили истината за вашата същност.

                                                                                                                                                       Лий Каръл

Коментари

Свързани продукти

КРИОН - АЛХИМИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ - КНИГА ТРЕТА КРИОН - АЛХИМИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ - КНИГА ТРЕТА
15.00 лв