Назад  |   Начало  »  Материали  »  Креативни комплекти  »  Paintwork miniature  »  ELF  »  Креативен к-т Paintwork miniature «Wide chest»

Креативен к-т Paintwork miniature «Wide chest»

Назад към Paintwork miniature
Арт.№: 25785 Добави в любими

Продуктът е неналичен

  • Марка: ELF
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Техника на декоративно гравиране от Урал - една от най-оригиналните, използвана от руските занаятчии. Тя включва хармонично, удивително и прецизно украсяване с рисунки на предмети от бита, като съдове от брезова кора, дървени прибори и дори цели къщи. Този стил е бил разпространен сред жителите на руските села, които са украсявали творенията си с рисунки на цветя. Композицията от букет цветя е била най-популярна. С комплектите от серията Colouring a Paintwork Miniature и вие имате възможност да се научите да прилагате тази специфична техника. Не се колебайте, а ние ви пожелаваме приятно занимание!

 


С креативните комплекти от серията Colouring a Paintwork Miniature имате възможност да създадете и украсите с рисунки в руски стил своя колекция от миниатюрни мебели или да обзаведете къща за кукли. В кутията ще намерите всичко необходимо: миниатюрна дървена мебел, боя за дърво, четка, шкурка, ръководство на английски, шаблон. Комплектът е подходящ за деца над 8 години.

Коментари

Свързани продукти

Креативен к-т Paintwork miniature «Wide chest» Креативен к-т Paintwork miniature «Wide chest»