Назад  |   Начало  »  Поводи  »  Никулден  »  ELF  »  Креативен комплект Repoussage «Sea glamour»

Креативен комплект Repoussage «Sea glamour»

Назад
Арт.№: 19189 Добави в любими
8.69 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Производител: ELF
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Креативен комплект Repoussage «Sea glamour»

Запознайте се с креативният комплект Repoussage "Perfection"! С него можете да създадете барелеф върху метална плоскост. Комплектът съдържа алуминиев панел, цветен шаблон, основа от EVA материал, подробни инструкции и дървени инструменти. Работата с комплекта е истинско удоволствие и ще култивира в детето ви или във вас търпение, старание и постоянство. Уникалното творение можете да използвате за подарък или за украса. Подходящ за деца над 10 годишна възраст


Комплект за създаване на барелеф върху метална плоскост. Креативният комплект Repoussage "Perfection" съдържа алуминиев панел, цветен шаблон,основа от EVA материал, подробни инструкции и дървени инструменти.

"Repoussage" е техника при обработването на метал, при която (подобно на барелефа) се получават изпъкнали и релефни форми. Техниката е една от най-старите и освен за монети се е използвала за създавенето на различни орнаменти и украси, декорации на мебели, врати и т.н. Получаването на каквито и да е 3D форми от метал принадлежи към тази категория.
Да обработите собственоръчно метал и да получите красиви форми звучи наистина сложно, но креативните комплекти от серия "Repoussage" ще ви улеснят максимално. Включени са комплект дървени пръчици, детайлно упътване...а и металът е наистина мек.
Работата с комплекта е истинско удоволствие и ще култивира в детето ви или във вас търпение, старание и постоянство. Уникалното творение можете да използвате за подарък или за украса.

 

Коментари за Креативен комплект Repoussage «Sea glamour»

Свързани продукти

Креативен комплект Repoussage  «Sea glamour» Креативен комплект Repoussage «Sea glamour»
8.69 лв