Назад  |   Начало  »  Материали  »  Креативни комплекти  »  Plush Heart  »  ELF  »  Креативен комплект PLUSH HEART «Tom Kat»

Креативен комплект PLUSH HEART «Tom Kat»

Назад към Plush Heart
Арт.№: 19212 Добави в любими
29.53 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Марка: ELF
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Комплект, с който можете сами да си направите плюшенa играчка! Комплектът съдържа готови части от тялото на играчката: глава, предни и задни крака, както и готови разкроени части, които Вие сами трябва да съшиете. Освен това са включени и конци, пълнеж и пакетче полигранули, които ще добавят тежест и стабилност на играчката. Във всеки комплект ще откриете подарък-малко плюшено сърце. Големината на готовата играчка е 17 см. Комплектът е подходящ за деца над 7 годишна възраст


Зашийте лявата и дясната част на гърба с лицевите страни навътре. Сложете опашката /част 10/ между т. Y и т. О. Шийте докато свържите част 3 и 4. Не зашивайте от т. S до т. R. Този отвор ще ви е необходим, за да обърнете модела с лицевата част навън след като го завършите. Вземете лявата и дясната част на коремчето, съединете ги с лицевата част навътре и зашийте от т. U до т. J. Зашийте готовата част и добавете лапичките в  точките X–J и М-J. Внимателно напълнете лапичките и крачетата с вата. Зашийте от т. М до т. J. Сега сложете краищата на задните лапи вътре и свържете с шев от т. C до т. O и продължете да шиете, като едновременно добавяте лапите /част. 5/ в т. P до т. D. Направете същото и отдругата страна. Оставете 2 см. Между лапичките. Напълнете главата на модела с вата постепенно, после я поставете към тялото и зашийте през точките F, M, U, X, F. Поставете торбичката с полигранули за пълнеж и зашийте.

 Комплектът съдържа: глава, лапи, части за тяло, опашка, синтетична вата и полигранули, конци и лого „ Plush heart“

Коментари

Свързани продукти

Креативен комплект PLUSH HEART «Tom Kat» Креативен комплект PLUSH HEART «Tom Kat»
29.53 лв