Назад  |   Начало  »  Материали  »  Креативни комплекти  »  Plush Heart  »  ELF  »  Креативен комплект PLUSH HEART «Pink lion»

Креативен комплект PLUSH HEART «Pink lion»

Назад към Plush Heart
Арт.№: 19198 Добави в любими
48.53 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Марка: ELF
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

С PLUSH HEART можете сами да си направите плюшено лъвче! Toй е вашето тайно оръжие и път към детското внимание. Комплектът съдържа готови части от тялото на играчката: глава, уши, предни и задни лапи, както и готови разкроени части, които Вие сами трябва да съшиете. Включени са конци, пълнеж и пакетче полигранули, които ще добавят тежест и стабилност на играчката. Във всеки комплект ще откриете подарък-малко плюшено сърце. Големина на готовата играчка е 34см. Подходящ за деца над 7 годишна възраст.


Всеки може да купи на детето си играчки, които навярно ще го зарадват много, но колко от вас са пробвали да създадат играчка заедно с него? Голямото разнообразие леко е обезличило играчките в детския свят, и след предизвиканата краткотрайна радост, новите играчки неминуемо се превръщат в постоянен обитател на някой шкаф. Комплектите от серията „Plush Heart“ са вашето тайно оръжие и път към детското внимание. С тяхна помощ можете да създадете заедно плюшена играчка, която както сами се досещате ще значи повече от която и да е „готова“ играчка за вашето дете. Дори и изпълнението да се получи не чак толкова добре, положените съвместни усилия ще направят тази играчка специална и предпочитана и дори след години тя ще носи приятния спомен със себе си... Комплектът съдържа готови части от тялото на играчката: глава, уши, предни и задни лапи, както и готови разкроени части, конци, пълнеж и пакетче полигранули. Във всеки комплект ще откриете подарък-малко плюшено сърце. Големина на готовата играчка е 34 см. Подходящ за деца над 7 годишна възраст

Коментари

Свързани продукти

Креативен комплект PLUSH HEART «Pink lion» Креативен комплект PLUSH HEART «Pink lion»
48.53 лв