Назад  |   Начало  »  Материали  »  Креативни комплекти  »  Creator  »  ELF  »  Креативен комплект Creator «Bear playing in the woods»

Креативен комплект Creator «Bear playing in the woods»

Назад към Creator
Арт.№: 19247 Добави в любими
7.05 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Марка: ELF
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Комплектът съдържа: шаблон за отливане; контейнер със смес; нож за разбъркване и заравняване; магнитна лента.

Инструкция: Извадете съдържанието от кутията. Изсипете съдържанието на торбичката и добавете 150 – 200гр. вода, до получаването на хомогенна смес с гъстота на кисело мляко. За да излеете качествено основата, ви препоръчваме да започнете отливката от единия ъгъл към противоположния. Не забравяйте, че сместа ще започне да се втвърдява 4 минути след разбъркването. Сгънете дръжката надве и я поставете в отливката, така че да оставите от 3 до 5 mm за окачване. Можете да извадите внимателно отливка след 2 – 3 часа. Оставете да изсъхне напълно. Оцветете с флумастер, използвайки за модел шаблона на кутията. Ако е необходимо, срежете магнитната лента на няколко части и поставите на няколко места. Комплектът е подходящ за деца над 5 годишна възраст.


В ръцете си държите творческия комплект „Мечтател“, създаден на основата на барелефното изкуство. Използвайки специалната отливка и бързовтърдяващата смес, можете много лесно да стигнете до шедьовъра, с който да се гордеете пред вашите приятели. Самият процес за изработването на едно такова произведение е увлекателен, а също така чрез него децата се запознават с характерните черти на всеки обект от картинката. Очаква ви интересно занимание и чудесен резултат. Пожелаваме ви успех във всеки ваш творчески проект!

Коментари

Свързани продукти

Креативен комплект Creator «Bear playing in the woods» Креативен комплект Creator «Bear playing in the woods»
7.05 лв