Назад  |   Начало  »  Материали  »  Креативни комплекти  »  Repoussage  »  ELF  »  Креативен комплект за създаване на барелеф върху метална плоскост Repoussage «Under the sun»

Креативен комплект за създаване на барелеф върху метална плоскост Repoussage «Under the sun»

Назад към Repoussage
Арт.№: 42897 Добави в любими
8.69 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Марка: ELF
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Креативен к-т Repoussage «Under the sun». С него можете да създадете барелеф върху метална плоскост. Комплектът съдържа алуминиев панел, цветен шаблон, основа от EVA материал, подробни инструкции и дървени инструменти. Работата с комплекта е истинско удоволствие и ще култивира в детето ви или във вас търпение, старание и постоянство. Уникалното творение можете да използвате за подарък или за украса. Подходящ за деца над 10 годишна възраст

 

"Repoussage" е техника при обработването на метал, при която (подобно на барелефа) се получават изпъкнали и релефни форми. Техниката е една от най-старите и освен за монети се е използвала за създавенето на различни орнаменти и украси, декорации на мебели, врати и т.н. Получаването на каквито и да е 3D форми от метал принадлежи към тази категория.
Да обработите собственоръчно метал и да получите красиви форми звучи наистина сложно, но креативните комплекти от серия "Repoussage" ще ви улеснят максимално. Включени са комплект дървени пръчици, детайлно упътване...а и металът е наистина мек.
Работата с комплекта е истинско удоволствие и ще култивира в детето ви или във вас търпение, старание и постоянство. Уникалното творение можете да използвате за подарък или за украса.

Коментари

Свързани продукти

Креативен комплект за създаване на барелеф върху метална плоскост Repoussage «Under the sun» Креативен комплект за създаване на барелеф върху метална плоскост Repoussage «Under the sun»
8.69 лв