Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  НОВ ЖИВОТ  »  КОПНЕЖЪТ НА ВЕКОВЕТЕ - ЕЛЪН УАЙТ, НОВ ЖИВОТ

КОПНЕЖЪТ НА ВЕКОВЕТЕ - ЕЛЪН УАЙТ, НОВ ЖИВОТ

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 4462 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Копнежът на вековете: животът на Исус Христос - Елън Уайт

ISBN: 9547190385
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 532

Тази книга е най-мащабният, най-задълбоченият и най-увлекателен коментар на четирите евангелия. Своеобразен поглед в историческите събития „отвътре“, в светогледа на библейските персонажи, в психологическия контекст на обстановката. Представя в нова светлина живота на Исус Христос.

Разказът за земния живот на Богочовека е изключително увлекателен и грабва въображението, повеждайки читателя из спокойните заливи на Галилея, запомнили Христовите проповеди. Разбираме мислите на Месия, Неговите чувства и мотиви, чуваме думите Му. Ставаме свидетели на тъмните свещенически кроежи и заговори, на ужасяващата Му агония в Гетсимания и на смъртта Му на кръста. Сякаш тежкият надгробен камък се отмества пред очите ни и Божият Син възкръсва, за да постави началото на нова епоха в историята на човечеството.

Книгата „Копнежът на вековете“ е превеждана на десетки езици, издавана в милиони тиражи, търсена и четена по цял свят. Сега и българския читател има възможността да се докосне до нея.

„.. Ако трябва да направя избор за 5-6 книги за живота на Исус Христос, които са написани през последните 300 години, и да посоча най-добрата, бих посочил на първо място като такава “Копнежът на вековете” от Елън Уайт.. Книгата е добре позната в Конгресната библиотека на Съединените Американски Щати.“

В. Е. Вемент,
директор на Конгресната библиотека,
САЩ, Вашингтон

Коментари

Свързани продукти

КОПНЕЖЪТ НА ВЕКОВЕТЕ - ЕЛЪН УАЙТ, НОВ ЖИВОТ КОПНЕЖЪТ НА ВЕКОВЕТЕ - ЕЛЪН УАЙТ, НОВ ЖИВОТ