Назад  |   Начало  »   »   »  fischertechnik GmbH  »  Конструктор FischerTechnik, Еко енергия, деца между 8 и 10 г.

Конструктор FischerTechnik, Еко енергия, деца между 8 и 10 г.

Назад към
Арт.№: 18897 Добави в любими
170.27 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Как да произведем наша собствена еко електрическа енергия! Еко енергията ще стане един от най-важните доставчици на електрическа енергия в бъдеще.
Прозводството, съхраняването и използването на енергия от природни източници като вода, вятър и слънце са графично показани, като са използвани различни модели и множество експерименти. Тези два соларни модула не само гарантират повече мощност, многото нови възможности за свързване, позволяват многообразие на моделите. The Golden Cap може да контролира събраната енергия, като я освобождава по-бавно. Това помага на децата формите на енергията на бъдещето. The "Fuel Cell Kit" представлява перфектно допълнение.
С този конструкторски сет разширявате строителството, можете да изградите различни модели и да ги изпозлвате с горивни клетки.
Включва ръководство за екслоатация, слънчева двигател (2V), 2x соларни модули (1V; 400 mA), Gold Cap устройство за акумулиране на мощност, LED,ключ за включване / изключване "


Еко енергията ще стане един от най-важните доставчици на електрическа енергия в бъдеще. Прозводството, съхраняването и използването на енергия от природни източници като вода, вятър и слънце са графично показани, като са използвани различни модели и множество експерименти. Тези два соларни модула не само гарантират повече мощност, многото нови възможности за свързване, позволяват многообразие на моделите. The Golden Cap може да контролира събраната енергия, като я освобождава по-бавно. Това помага на децата формите на енергията на бъдещето. The "Fuel Cell Kit" представлява перфектно допълнение. С този конструкторски сет разширявате строителството, можете да изградите различни модели и да ги изпозлвате с горивни клетки. Включва ръководство за екслоатация, слънчева двигател (2V), 2x соларни модули (1V; 400 mA), Gold Cap устройство за акумулиране на мощност, LED,ключ за включване / изключване "

Коментари

Свързани продукти

Конструктор FischerTechnik, Еко енергия, деца между 8 и 10 г. Конструктор FischerTechnik, Еко енергия, деца между 8 и 10 г.
170.27 лв