Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Медицински изделия  »  Пластири, Лепенки  »  Condicia  »  КОНДИЦИЯ ДЕТОКСИ ПЛАСТИР * 10

КОНДИЦИЯ ДЕТОКСИ ПЛАСТИР * 10

Назад към Пластири, Лепенки
Арт.№: 52289 Добави в любими
16.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

КОНДИЦИЯ ДЕТОКСИ ПЛАСТИР * 10

Детоксикацията става все по-актуална, тъй като замърсяването на природата значително нараства, а с нея и токсините, които поемаме и които се натрупват в нашето тяло. Симптомите на интоксикация на тялото са умора, главоболие, лошо кръвообращение, хронична болка, слаба имунна система, констипация, артрит, депресия, кожни болести и др. Терапията с пластир е най-иновационния метод за детоксикация на тялото. Тя предпазва от натрупване на токсини в тялото, като по този начин се намалява драстично риска от заболявания.
Действие:
- Извлича токсините от тялото.
- Премахва стреса и умората.
- Стимулира кръвообращението.
- Подобрява метаболизма.
- Успокоява болката и намалява подутината в крака.
- Подобрява съня.
- Обновява и енергизира цялото тяло.
Детоксикиращият пластир е естествен начин да помогнете на вашето тяло да се освободи от тежките метали, отпадни от метаболизма шлаки, токсини, слуз, химикали и др. Очистването на тялото от своя страна спомага за подобряване на неговите функции и здраве.
100% натурален продукт!

КАК ПЛАСТИРЪТ ОТСТРАНЯВА ТОКСИНИТЕ ОТ ТЯЛОТО?

На ходилата са разположени 60 рефлекторни точки, които кореспондират на всички органи, жлези и системи на тялото. Логично е тялото ви да изпрати токсините възможно по-далече от сърцето, за да го предпази. Поради тази причина токсините и отлаганията се натрупват в долната част на тялото, т.е. в краката. Комбинацията от бамбуков оцет, дълги инфрачервени лъчи излъчвани от турмалина и отделянето на отрицателни йони, стимулира разпадането на водата и остатъчните молекули, което освобождава блокажа в кръвообращението и лимфната система. В следствие на това в ходилата на краката започва очистителен процес и абсорбиране на токсините от тялото в пластира.

Пластирът действа в две направления. Първо, той съдържа турмалин, минерал открит в Бразилия. Турмалинът има уникалната възможност да излъчва дълги инфрачервени вълни, които генерират отрицателни йони. Отрицателните йони имат успокояващ терапевтичен ефект на вашето тяло. Това е причината хората да се чувстват релаксиращо край водопад или след буря. Когато се приложат на краката, отрицателните йони стимулират акупунктурните меридианни точки, отговарящи на различни органи на тялото, като по този начин подобряват кръвообращението и процеса на детоксикация. На второ място, те съдържат оцет от бамбук, който има удивителната способност да абсорбира токсините през кожата.

Състав: отрицателни йони; Дървесен Оцет; Оцет от Бамбук; Хитозан; Листа Loquat (Японска мушмула); Витамин C; Зеленчукови фибри; Турмалин; Декстрин.

Пластирът се прилага локално и извлича токсини, без тялото да поема каквито и да е вещества от него. Следователно той е напълно безвреден. И въпреки това, при поява на алергична реакция, препоръчваме да прекратите употребата му.

ЗАБЕЛЕЖКА: Пластирът не служи за лекуване или предотвратяване на заболявания. Той служи само за извличане на токсините от тялото. Ако имате проблеми заради натрупване на шлаки в организма, пластирът ще облекчи, но в никакъв случай няма да отстрани проблемите напълно. Препоръчваме на всеки потребител, който приема фармацевтични лекарства или страда от някое определено заболяване първо да се консултира с личния си лекар! Не се препоръчва при хора с алергична кожа, бременни и кърмачки. Не прилагай върху наранена кожа или в областта около очите.

Опаковка: 10 бр.

Произведено в Китай, Вносител: Кондиция, България.

Коментари

Свързани продукти

КОНДИЦИЯ ДЕТОКСИ ПЛАСТИР * 10 КОНДИЦИЯ ДЕТОКСИ ПЛАСТИР * 10
16.00 лв