Назад  |   Начало  »  Материали  »  Глина и инструменти  »  Bake Shop - детска полимерна глина  »  Sculpey  »  Комплект Bake Shop, 10 цвята х 28g + 2 цвята х 57g

Комплект Bake Shop, 10 цвята х 28g + 2 цвята х 57g

Назад към Bake Shop - детска полимерна глина
Арт.№: 18798 Добави в любими
21.98 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Този комплект мека полимерна глина Bake Shop е чудесен подарък за вашето дете! Съдържа дванадесетте цвята от серията (бежово, червено, оранжево, жълто, розово, зелено, синьо, лилаво, кафяво, жълтокафяв), а бяло и черно са в двойно по-голямо количество. Има и подарък – моделиращ инструмент! Децата ще развият своята фантазия и креативност. Bake Shop не се втвърдява и не изсъхва във времето и е абсолютно безвредна за Вашите съкровища. С нея се борави лесно и е предназначена най-вече за малки деца. След изпичане глината става твърда и здрава.


Bake Shop е детска полимерна глина. Тя е много мека и е идеалния полимерен материал, който малките детски ръчички да моделират. Bake Shop не се втвърдява и не изсъхва във времето, освен това е абсолютно безвредна за децата, не съдържа олово или фталати. С глината се работи много лесно и е предназначена най-вече за деца в ранна училищна възраст. Цветовете могат да се смесват помежду си и по този начин да се получат нови нюанси. След изпичане Bake Shop става твърда и здрава.
Пече се при 130 °С в продължение на 15 минути на 1/4 в ( 6 mm ) дебелина.
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ микровълнова печка!
Печенето трябва да се извършва под наблюдението на възрастен!
Не превишавайте температурата и времето на печене!

Основни инструкции за използване

Виж как да направиш "Koлие с Bake shop ->

 

Коментари

Свързани продукти

Комплект Bake Shop, 10 цвята х  28g + 2 цвята х 57g Комплект Bake Shop, 10 цвята х 28g + 2 цвята х 57g
21.98 лв