Назад  |   Начало  »  Материя  »  Комплекти от естествени камъни  »  NEW AGE  »  Комплект от естествени камъни за 8-ми МАРТ, с пожелание

Комплект от естествени камъни за 8-ми МАРТ, с пожелание

Назад към Комплекти от естествени камъни
Арт.№: 80574 Добави в любими
14.80 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Зарадвайте своята любима МАЙКА с колекция от 3 полускъпоценни естествени камъка:

НАТУРАЛЕН ЯСПИС – защитен камък, който извлича негативната енергия

Древните египтяни са носили като амулети скарабеи от Яспис. Вярвало се е, че този камък увеличава сексуалната енергия. Символизира волята и силата. В периода на Средновековието е бил известен като камъкът на воините.

Ясписът създава мощно защитно поле. Балансира енергията Ин и Ян, изравнява чакрите. Според легендата, Ясписът ще ви избави от злите духове. В повечето култури, познати на човечеството се приписват определени магически свойства на всички видове яспис. В древна Европа този камък се е славил като носител на дъждове. На някои от индианските езици думата „яспис” означава дъждоносен.

НАТУРАЛЕН ОПАЛ - отразява емоции и може да бъде програмиран

Красив и мистичен, Опалът е камък на въображението – вдъхновява и стимулира творчеството. Подобрява паметта и помага за освобождаване на задръжките. Той улеснява промяната и осигурява спокоен, пълноценен сън. Опалът е много „духовен” камък и помага на човек да остане „невидим” в случаи, когато не желае да бъде забелязан.

Опалът е силикат, който съдържа вода и е в корелация с емоциите. Отразява чувства, желания, емоции. Може да бъде „програмиран” или захранен с почти всякакъв вид енергия. Опал се носи по време на пътувания с астрална проекция – за улеснение на процеса и защита.

РОЗОВ КВАРЦ - носител на деликатна нежност и любов

Свойствата, които притежава камъка са тясно свързани с личния живот. Възприема се като талисман на доброто здраве, искрените чувства и любов към всяка форма на живот. Свързва се със сърдечната чакра. Пази семейните и приятелските взаимоотношения. Носи вдъхновение и вяра в собствените сили. Облекчава душевните преживявания, свързани със стари чувства, помага за поставянето на ново начало в живота.

Коментари

Свързани продукти

Комплект от естествени камъни за 8-ми МАРТ, с пожелание Комплект от естествени камъни за 8-ми МАРТ, с пожелание
14.80 лв